Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Absolútne víťazstvo pre Sting Motoršport na Uhornej

Monday, 02. 03. 2020 - 10:48, Miroslav Majláth   

Absolútne víťazstvo pre Sting Motoršport na Uhornej

Jednoznačné víťazstvo v rámci podujatia Sting Rally Krásnohorské Podhradie 2020 dosiahla posádka Ondřej Bisaha – Róbert Čech na vozidle Ford Fiesta R5.


Tibor Szabosi;asf75604.jpg

Nádherná trať patriaca medzi najkrajšie, ale aj najnáročnejšie rýchlostné skúšky na Slovensku. Ak tomu pripočítame piatkové sneženie, ale aj sobotné pomerne studené počasie, táto kombinácia dokopy poriadne preverila prípravu všetkých súťažiacich.

Tibor Szabosi;ac7i1245.jpg

Spomedzi všetkých prítomných tieto ťažké a zároveň poriadne šmykľavé podmienky, ako sme už v úvode naznačili, zvládla česko-slovenská posádka Sting Motoršport Ondřej Bisaha – Róbert Čech jazdiaca na Forde Fiesta R5.

Tibor Szabosi;asfr9030.jpg

„Bola to pekná súťaž na naozaj nádhernej trati. Podmienky boli aké boli, dosť to šmýkalo, ale nevadilo to. Nám sa s Ondrom podarilo vypracovať si náskok už v prvom teste, v druhom sme trošku zvoľnili, pričom nám patrilo druhé miesto absolútneho poradia, no a v treťom sme opäť dosiahli najrýchlejší čas spomedzi všetkých. Som rád, že sa nám podarilo brať na pre nás „domácom“ podujatí absolútne víťazstvo,“ povedal spolujazdec, Róbert Čech.

Tibor Szabosi;asf76431.jpg

Sting Motoršport však na spomínanom podujatí nemal iba túto jednu súťažnú posádku. Tou druhou bola dvojica jazdiaca na vozidle Mitsubishi Lancer EVO X, Ivan Mutňanský – Martin Španko, ktorej v cieli patrilo ôsme miesto absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;asfr8776-1.jpg

„Bolo to fajn podujatie, nádherná trať, pekné počasie. V prvej rýchlostnej skúške bol na ceste ešte ľad, potom sa to však roztopilo a ďalšie dve boli super. Pred poslednou rýchlostnou skúškou sme figurovali na druhom mieste v triede, žiaľ v poslednej sme nachytali desať sekundovú penalizáciu za retardér, čo nás samozrejme posunulo na štvrté miesto v triede a na ôsme absolútneho poradia. Na jednej strane ma to mrzí, na druhej som spokojný s našim výkonom,“ dodal Ivan Mutňanský.

Tibor Szabosi;ac7i0297.jpg

Sting Motoršport a jeho súťažné posádky po podujatí v Krásnohorskom Podujatí čakajú teraz už prípravy na oficiálnu rally sezónu. Tá odštartuje o mesiac vo Valašskom Meziříčí.

Miro Majláth

Fotogaléria z podujatia MRC Rally Krásnohorské Podhradie

Tibor Szabosi;asfr9023.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri