Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

60 rokov ŠKODA OCTAVIE si pripomína aj Frankfurt

Thursday, 12. 09. 2019 - 12:19, Ľuboš Kašický   

60 rokov ŠKODA OCTAVIE si pripomína aj Frankfurt

68.ročník International Motor Show (IAA) 2019 vo Frankfurte nad Mohanom (12.- 22.septembra 2019) je spolu s marcovým autosalónom v Ženeve najprestížnejšou a najväčšou výstavou automobilov v Európe. Po dňoch určených novinárom (10. – 11.septembra) prichádzajú vo Frankfurte nad Mohanom dni určené verejnosti. Automobilka ŠKODA AUTO odkazuje na elektrifikáciu a históriu.

fra-skoda-frankfurt-booth-2019.jpg

Hlavnými ťahákmi v stánku ŠKODA AUTO sú elektrifikované modely ŠKODA SUPERB iV a ŠKODA CITOGO iV. Premiéru majú štýlové doplnenia modelových radov ŠKODA SCALA a ŠKODA KAMIQ vo verzii MONTE CARLO, ako aj chystané modely praktického a ekologického radu predstavujúce ŠKODU SCALA G-TEC a ŠKODU KAMIQ G-TEC. Neprehliadnuteľná je ŠKODA SUPERB SCOUT a športoví nadšenci sa môžu tešiť na ŠKODU OCTAVIA COMBI RS a ŠKODU KODIAQ RS.

fra-skoda-octavia-frankfurt-booth.jpg

Jedným z lákadiel v stánku ŠKODA AUTO je aj digitálna asistentka Laura a jej sprostredkovanie pri poznávaní rôznych služieb ŠKODA Connect. Výročie bestselleru mladoboleslavskej automobilky – model OCTAVIA – oslavuje už šesťdesiat rokov a preto je tu aj samostatný kút venovaný tomuto modelu, kde nájdete aj ŠKODU OCTAVIA z roku 1959 v konfrontácii s tou súčasnou.

fra-skoda-cycling-frankfurt-booth-stand.jpg

Nuž a ak si chce niekto odviesť aj nejaký suvenír, tak ten nájde v stánku s darčekovými predmetmi, kde si okrem upomienkových predmetov môžete dobiť mobil, alebo si zobrať nejakú samolepku. To všetko od dnes v stánku ŠKODA AUTO na autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri