Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

42. Rajd Świdnicki – Krause druhým pokračovaním LOTOS RSMP 2014 + ZU

Saturday, 15. 03. 2014 - 10:35, Zdenka Frývaldská   

42. Rajd Świdnicki – Krause druhým pokračovaním LOTOS RSMP 2014 + ZU

2. podnik LOTOS Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski 2014, resp. LOTOS Majstrovstiev Poľska v rally sa uskutoční už v druhý aprílový víkend.

 

42rsk-logo.jpg

Organizátori 42. Rajdu Świdnickiego - KRAUSE v týchto dňoch zverejnili Zvláštne ustanovenia, Časový harmonogram i Mapy svojho podujatia. Zúčastnené posádky sa môžu tešiť až na tri súťažné dni s 12 rýchlostnými skúškami o dĺžke 166,9 km. Tradičný asfaltový podnik poľského šampionátu sa od svojich predošlých ročníkov príliš nelíši. Odštartuje v piatok 11. marca v uliciach Świdnice dvomi 3-kilometrovými nočnými rýchlostnými skúškami, pokračovať bude v sobotu dvomi prejazdami RS Podlesie - Walim a Walim - Kamionki a skončí najťažším dňom - nedeľou, s tromi prejazdami troch ďalších RS. Jedinou väčšou zmenou v itinerári je nový shakedown, ktorý bude umiestnený v Modliszowe a teda bližšie k divákom a fanúšikom zo Świdnice.

Lukasz Krzeminski;81-2.jpg

Organizátori z Automobilklubu Sudecki w Świdnicy určite dúfajú, že na ich súťaži odštartuje viac posádok, ako tomu bolo na minulotýždňovom 1. Rajde Arłamów. Celé znenie ZU a ďalšie dokumenty nájdete na oficiálnej stránke organizátora.

scoo



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri