Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zpěvákovci a Jantar Team si nadelili predčasné Vianoce

Friday, 22. 12. 2023 - 15:02, Miroslav Majláth   

Zpěvákovci a Jantar Team si nadelili predčasné Vianoce

Úzka spolupráca medzi rodinou Zpěvákových a Jantar Teamom odštartovala pred štyrmi rokmi. Za ten čas spolu prešli kus cesty, vymenili niekoľko súťažných vozidiel a teraz si dopriali predčasné Vianoce.

 

Jantar Team

Daniela Zpěváka netreba naozaj nikomu v rámci českej rally scény predstavovať. Je to rallysta telom aj dušou, pričom jeho rally kariéra sa začala ešte v roku 2001 a s menšími, či väčšími prestávkami fungovala až do roku 2018.

Jantar Team

Po dvojročnej pauze sa v sezóne 2020 meno Zpěvák na českých rally tratiach objavuje znovu. V tomto prípade už na scénu nastupuje Danov syn Kryštof . V tom čase prichádza aj k spojeniu Zpěvákovcov a Jantar Teamu. Čo sa týka techniky, najskôr to bol Opel Adam Cup, neskôr o niečo silnejší silnejší Peugeot 208 R2, či továrenský Ford Fiesta Rally4. V poslednej, pre zranenie jazdca predčasne ukončenej sezóne 2023, to bol zase Opel Corsa Rally4. Teraz však prichádza zmena a rodina Zpěváková spoločne so slovensko-českým Jantar Teamom si dopriali tak trochu v predstihu krásny vianočný darček – Citroën C2 S1600.

Jantar Team

„Som rád, že sa Danovi podarilo zadovážiť toto auto a pričinením Jantar Teamu budete o ňom veľmi často počuť. Kryštof Zpěvák spoločne s Jakubom Navrátilom sa tak presunú o kus ďalej, medzi „dospelákov“, do triedy RN8. V tejto triede v sezóne 2023 bojovalo viacero známych jazdcov a verím, že táto konkurencia našich chlapcov potiahne zase o kus hore. Auto špecifikácie S1600 je tvrdé A-čko, ktoré vie dať jazdecky veľmi veľa a samozrejme všetky autá špecifikácie A boli a vždy aj budú veľkým ťahákom pre divákov. Náš Citroën pochádza z Belgicka, je kompletne zrepasovaný a tým pádom pripravený na sezónu. Som rád, že si Kryštof s Jakubom obrazne povedané nájdu takýto super darček pod stromčekom. Prajem všetkým partnerom, súťažným posádkam, organizátorom, mechanikom a vlastne všetkým ľuďom krásne Vianoce a všetko dobré v roku 2024,“ vysvetlil Ján Miloň, šéf Jantar Teamu.

Jantar Team

Aký bude budúcoročný kalendár rally súťaží v Českej republike ešte nie je úplne uzavreté. Jedno je však isté. Kryštofa s Jakubom budeme aj naďalej sledovať a pravidelne vás budeme informovať o všetkých novinkách.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri