Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Z tretieho miesta do druhej polovice súťaží M-SR 2018

Thursday, 12. 07. 2018 - 05:56, Public relations   

Z tretieho miesta do druhej polovice súťaží M-SR 2018

Aj pre IMAXX-ADV Rally team začína v Lubeníku druhá polovica slovenskej sezóny v rally. Napriek tomu, že náš tím respektíve posádka nášho tímu si stále zvyká na novú techniku, v priebežnom hodnotení majstrovstiev SR nám patrí príjemné tretie miesto. Zodpovedným výkonom počas oboch dní na Morave si Peter s Emilom pripísali dôležité body do celkového hodnotenia, ale udržať pozíciu nebude vôbec jednoduché. Napriek tomu, že skúseností je stále v novej triede málo, naša posádka má pred sebou veľkú výzvu na zbytok sezóny.

Tibor Szabosi;c30i5075-8.jpg

Nastávajúci víkend čaká všetky posádky veľavravné „Peklo", ktoré sa pôjde hneď v piatok tri krát. Skladba rýchlostných skúšok je daná pre všetkých rovnako a vzhľadom ku krátkosti súťaže bude trestaná každá chybička či zaváhanie. V sobotu čakajú posádky dva krátke merané úseky, ktoré sa pôjdu taktiež tri krát. Súťaž je teda situovaná okolo jedného kopca, ale napriek tomu bude náročná a preverí pripravenosť techniky a posádok.

Tibor Szabosi;c50q3364asf.jpg

Peter Gavlák: „po pauze si opäť sadnem do R5, čo je potešiteľné. Konečne budeme mať k dispozícií vozidlo, ktoré má priamo v portfóliu MM Rally team. Bude to známa Škoda Fábia R5 ex-Drotár a mňa nesmierne teší, že si konečne po našej slovenskej legende budem môcť tiež užiť toto vozidlo s výrobným číslom 130", s úsmevom konštatuje Peter a dodáva: „každým kilometrom si užívam čoraz viac auto a zisťujem, čo všetko tento typ súťažného auta dokáže. Moc dobre viem, kde sú moje rezervy a postupne ich odstraňujem, tak ako návyky s produkčného auta. Myslím, že s dobrým prístupom sa postupne dopracujem k časom s ktorými budem osobne spokojný. V Lubeníku idem ďalej na sebe pracovať!".

Tibor Szabosi;c30i3889-10.jpg

Po krátkom štvrtkovom teste sa teda naša posádka postaví na štart jubilejného 10. ročníka Rally Lubeník. „Pevne verím, že Peter bude naďalej poctivo naberať skúsenosti a istotu v R5 a zapíšeme si opäť nejaké body do priebežného poradia. Posádka a auto má svoj potenciál na ktorom môžeme stále stavať čo je povzbudzujúce do ďalších bojov v šampionáte a s podporou našich reklamných partnerov sa budeme aj naďalej snažiť o tie najlepšie výsledky!" hovorí manažér tímu.

30741133-10213659010903363-4351043711866503168-n.jpg

Imaxx-adv rally team.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri