Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Ambrúzovci z kopcovej Baby na rally do Lubeníka

Wednesday, 11. 07. 2018 - 22:04, Public relations   

Ambrúzovci z kopcovej Baby na rally do Lubeníka

Domáce podujatie Slovakia Baba 2018, ktoré organizovali ľudia združení okolo Slovak National Hill Climb Teamu dalo všetkým poriadne zabrať. Únava však pri pretekaní nemá miesto a tak dvojica súťažných posádok pokračuje rovno na rally.

Tibor Szabosi;c30i5766-16.jpg

10. Enipro Rally Lubeník je podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 ako jeho štvrté kolo. Medzi takmer šesťdesiatkou prihlásených posádok sa predstavia aj dve reprezentujúce Slovak National Hill Climb Team. Obom sa podarilo navyše v rámci predchádzajúceho kola slovenského rally šampionátu zaknihovať aj veľmi dobré výsledky.

Team;rh201820181c4809.jpg

Ak už tušíte, že sa jedná o posádky Vlado Hudy s Jarom Frischom a Roli Pecuch s Vicky Dudášovou, nemýlite sa. Vlado Hudy a Jaro Frisch sa v Lubeníku predstavia s vozidlom Honda Civic TypeR a Roland Pecuch s Viktóriou Dudášovou zase s vozidlom VAZ 2107. Obe posádky pritom čakajú náročné trate, ktorých bude celkovo deväť, ale aj nočné rýchlostné skúšky. Poďme však pekne po poriadku.

Team;rh201844439.jpg

V piatok (13.7.2018) po už klasických preberaniach čaká v rámci 10. Enipro Rally Lubeník 2018 najskôr, od 17:30 hodiny, slávnostné predstavenie súťažných posádok na štartovej rampe pred Bowlingom v Lubeníku. Po tejto slávnostnej udalosti sa súťažné posádky presunú na rýchlostné skúšky. Tie absolvujú v priebehu piatka celkovo tri na jednom úseku. Tým bude rýchlostná skúška Peklo, pričom minimálne jedenkrát ich čaká jazda Peklom po tme. V priebehu druhého súťažného dňa, čiže v sobotu (14.7.2018) čaká na posádky nádielka ďalších šiestich rýchlostných skúšok, ktoré absolvujú na dvoch samostatných úsekoch pod názvami Hlinka a Kejďák. Po ich absolvovaní už bude opäť pred Bowlingom v Lubeníku pripravená cieľová rampa na ktorej prvú posádku privítame o 14:00 hodine.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri