Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Yves Matton: Prirotiou je pripraviť sa na éru po Loebovi

Monday, 16. 01. 2012 - 11:58, Katarína Ďurecová   

Yves Matton: Prirotiou je pripraviť sa na éru po Loebovi

Nový šéf Citroenu Racing Yves Matton sa vyjadril, že jednou z jeho priorít je pripraviť tím na éru, ktorá nastane po odchode Sébastiena Loeba. V tomto smere vidí po odchode Sébastiena Ogiera ku konkurencii angažovanie Thierryho Neuvilla ako prvý veľký krok, na ktorom treba stavať.

„Musím pracovať na otázke, čo bude po Loebovi. I keď som nebol zapojený do jednania, príchod Thierryho Neuvilla do tímu nám pomôže pripraviť sa na budúcnosť a vychovať sľubného mladého jazdca", vyjadril sa na margo mladého Belgičana nový šéf Citroenu Racing Yves Matton. Neuville sa počas tejto sezóny zúčastní minimálne deviatich podujatí WRC.

Tibor Szabosi;co8c1568-1.jpg

Matton sa rozhovoril i o príchode Nassera Al-Attiyaha do tímu, z čoho má veľkú radosť: „Ako každá značka, i Citroen musí pokračovať v pozdvihnutí svojho profilu v medzinárodnom meradle a to tak efektívne, ako je to možné. V tomto ohľade budú štarty Nassera Al-Attiyaha s DS3 WRC, ktoré začnú švédskou rally, dôležité pre vylepšenie profilu Citroenu na Strednom východe."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri