Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kniha Face to Face WRC 2011 / Tvárou v tvár WRC 2011 je konečne už aj na Slovensku!

Sunday, 22. 01. 2012 - 12:00, T. Szabosi   

Kniha Face to Face WRC 2011 / Tvárou v tvár WRC 2011 je konečne už aj na Slovensku!

Kniha Tvárou v tvár WRC 2011 je konečne už aj na Slovensku!

Táto zaujímavá publikácia od oficiálneho fotografa WRC Richárda Bálinta, rekapituluje celú poslednú sezónu svetovej rely, predstavuje všetkých jazdcov, tých najúspešnejších spolujazdcov a priebeh jednotlivých etáp po celom svete. Nájdete v nej zábery a komentáre autora, ľudí spojených s WRC aj samotných pretekárov.

wrc-cover-1.jpg

Prostredníctvom najlepších fotografií poslednej sezóny svetovej rely táto kniha chytí za srdce všetkých fanúšikov tejto kráľovskej disciplíny. Autá uprostred neovládateľných šmykov, skokov, autá, ktoré sa strácajú v mračnách prachu alebo momenty, keď policajti bezmocne sledujú ako okolo nich prefrčí Fabia S2000.

latvala02.jpg

V tejto jedinečnej ročenke sa dozviete ako porovnáva Ken Block WRC so sériami Nascar a Indycar, čo povedal Hirvonen po každej rely, alebo čo je najsilnejšou podporou Sebastiena Loeba, dnes už osemnásobného svetového šampióna...

petter3-5.jpg

Je pravda, že zakaždým, ako ju otvoríte vás vtiahne do jedinečnej atmosféry plnej rýchlosti a adrenalínu. Vychutnajte si teda aj vy cestu okolo sveta WRC, nie každý má možnosť dostať sa tak blízko k týmto autám a pretekom. A práve pre nich je táto publikácia určená.

ostberg-5.jpg

„V tvárach jazdcov stále vidieť vzrušenie a nadšenie pre šport. Žiadne slová však nedokážu vyjadriť emócie tohto znamenitého športu tak, ako tieto fantastické fotografie, tak si ich užite!", odporúča knihu aj Michele Mouton, manažérka FIA pre WRC.
V prípade, že máte záujem o túto publikáciu, kontaktujte nás prosím na: klaudia@autosportfoto.sk

Cena: 49,90 €

Klaudia Gondová



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri