Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej sa posunuli v celkovom hodnotení

Wednesday, 31. 08. 2016 - 12:46, Public relations   

XIQIO Racing a Tomáš Ondrej sa posunuli v celkovom hodnotení

Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2016 ešte ani pred posledným kolom nie sú rozhodnuté. Krok vpred však urobil na predposlednom podujatí Tomáš Ondrej a XIQIO Racing Team.

 

Tibor Szabosi;gh7p5541-3.jpg

Tomáš Ondrej spoločne s XIQIO Racing eamom majú už majstrovské tituly v skupine A, ale aj triede A nad dva litre predčasne zabezpečené. V hre je však ešte stále aj absolútne poradie, v rámci ktorého sa po vynikajúcom výkone podarilo Tomášovi spoločne s výborne fungujúcou Škodou Fabia WRC, posunúť smerom hore, k vytúženeému cieľu.

Tibor Szabosi;c30i0647-1.jpg

V rámci podujatia L Racing Ostrá Lúka 2016 mu v sobotu patrilo dojazdiť na štvrtom mieste absolútneho poradia a v nedeľu na piatom. Samozrejme po oba dva dni pridal „Srnka" aj plný počet bodov v skupine A, ale aj triede A nad dva litre.

Tibor Szabosi;c30i1138-1.jpg

„Klamal by som, keby som povedal, že sme sem neprišli bojovať hlavne o body do absolútneho poradia. V skupine, aj triede už máme oba majstrovské tituly doma, čiže teraz by sme sa chceli čo najviac posunúť v celkovom poradí. Nie je to však jednoduché, bojujeme s čistým WRC-čkom proti kopcovým špeciálom, ktoré majú výkon raz taký ako naše auto. Som spokojný, podarilo sa mi posunúť v priebežnom poradí na štvrté miesto," povedal po pretekoch na Ostrej Lúke Tomáš Ondrej.

Tibor Szabosi;gh7p7405-3.jpg

„Priznávam, že Tomáš mi opäť urobil veľkú radosť. Je vidno, že vie zabojovať. Rozhodnutie príde až na posledných pretekoch sezóny, ktoré budú v poľskej Korczyne. Bude to síce „na nervy", ale aspoň má celý šampionát poriadny náboj až do konca," doplnil Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.

XIQIO Racing, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri