Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Vyštartuje Mikkelsen za Hyundai?

Wednesday, 19. 04. 2017 - 06:06, Ľuboš Kašický   

Vyštartuje Mikkelsen za Hyundai?

Tím to zatiaľ nepotvrdil, no zdroje okolo nórskeho pilota tvrdia, že v Portugalsku by mohol štartovať na továrenskej i20-ke.


Mikkelsen dopadol z trojice bývalých pilotov Volkswagenu najhoršie a sezónu začal s továrenskou Škodovkou vo WRC2. Nové Polo homologizáciu dodatočne nedostalo a tak padli aj šance na prenájom volkswagenu. Nórov manažment preto začal jednať s Toyotou, Citroenom aj Hyundaiom a zdá sa, že sa niekde dohodli. Ako? Ukáže oficiálne vyhlásenie tímu Hyundai, ktoré čakáme. Zatiaľ je jasné, že Mikkelsen absolvuje testy s Hyundaiom a na základe toho sa vraj tím rozhodne, či mu ponúkne štart v Portugalsku.

nor1-1.jpg

Podľa britského autošportu mal Mikkelsen jednať o nahradení Hänninena v Toyote. Fíni však držia spolu a Nóra medzi seba nepustili (aspoň zatiaľ). Uvidíme teda, ako Andreas dopadne v Hyundai. „Naše jednania sa vyvíjajú dobre. Myslím pozitívne," nechal sa počuť Mikkelsen. Hyundai má však zmluvy so svojimi troma pilotmi do konca nasledujúcej sezóny a tak bude Nór štartovať na štvrtom aute? FIA uvažuje o nasadení štyroch áut v nasledujúcej sezóne. Všetko je však zatiaľ iba špekulácia.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri