Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Vyhrajte jedinečné ceny so Štefanom Rosinom!

Monday, 12. 08. 2013 - 10:40, Martin Trenkler   

Vyhrajte jedinečné ceny so Štefanom Rosinom!

Náš najúspešnejší okruhový pretekár Štefan „Štofi" Rosina má tento rok na konte víťazstvo z Belgicka v seriáli FIA GT Series. Už budúci víkend (17.-18. augusta) ho spolu s ďalšími hviezdami svetového motoršportu uvidíme pretekať na domácej pôde, počas FIA GT Series/MATADOR GT RACING WEEKEND na Slovakia Ringu. Štofi odštartuje tradične v tíme Reiter Engineering s vozidlom Lamborghini Gallardo LP560-4. Medzi jeho konkurentmi bude skutočná špička svetového motoršportu, od bývalých jazdcov F1, po 9-násobného majstra sveta v rally Sébastiena Loeba.

file21969220130421-fiagt-zolder-24-f102.jpg

Vyhrajte autentické darčeky a stretnutie so Štofim

Pri tejto výnimočnej príležitosti vám Slovakia Ring spolu so Štofim ponúkajú šancu vyhrať autentické a podpísané pretekárske rukavice nášho pretekára a tímové tričko jeho stajne Reiter Engineering. Zároveň budete v hre o dva vstupy do zákulisia podujatia FIA GT Series a osobné stretnutie so Štofim, priamo v garáži jeho tímu.

Ako na to?

Stačí, keď si zakúpite aspoň jeden lístok na MATADOR GT RACING WEEKEND, a to na ktorúkoľvek tribúnu. Všetky pokladne okruhu vám ponúknu žrebovací lístok s jednoduchou súťažnou otázkou. V nedeľu 18. augusta na poludnie sa dozviete, či ste vyhrali Štofiho pretekárske rukavice, tímové tričko a osobné stretnutie s touto hviezdou slovenského motoršportu. Organizátori aj Štofi vás srdečne pozývajú na jeden z vrcholov motoristickej sezóny - na MATADOR GT RACING WEEKEND/FIA GT Series.

file21474420130421-fiagt-zolder-24-h718.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri