Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Villeneuve má zákaz vstupu do Williamsu!

Friday, 21. 07. 2017 - 08:36, Ľuboš Kašický   

Villeneuve má zákaz vstupu do Williamsu!

Neoficiálne správy z paddocku F1 vravia, že ex-majstrovský tím zakázal vstup do svojho motorhomu svojmu ex-majstrovi sveta. Čo je na tom pravdy, odsledujeme si na Hungaroringu.


Často až príliš otvorený Kanaďan skočil do histórie F1 doslova rovnými nohami, keď hneď pri svojom debute na GP Austrálie 1996 sa mohol stať druhým pilotom histórie (po Baghettim), ktorý vyhral prvé preteky v F1. Päť kôl pred koncom však dostal pokyn „slown down" (vraj porucha) a musel pred seba pustiť Damona Hilla, ktorý ten rok s Williamsom vyhral titul. Jacques si rok počkal a Frankovi Williamsovi doviezol titul v ostrom súboji so Schumacherom v roku 1997.

ville02.jpg

A práve Villeneuvov majstrovský tím Williams mal teraz vydať zákaz vstupu do svojho motorhomu potom, čo sa 46-ročný Kanaďan neprestáva negatívne vyjadrovať o svojom bohatom krajanovi, nováčikovi Lancovi Strollovi. „Nechcem zachádzať do detailov, ale už príliš sa o Lancovi narozprávalo. Nechajme za neho radšej hovoriť jeho výsledky," vyjadrila sa Claire Williamsova.

ville03.jpg

Jacques Villeneuve pôsobí teraz ako komentátor pre nemenovanú televíziu a neraz sa na adresu 18-ročného pilota tímu Williams vyjadril nelichotivo, čím úplne spochybnil jeho talent. Zdá sa, že trpezlivosť vo Williamse, ktorý je dosť pod vplyvom finančne silného otecka Lanca Strolla, pretiekla a svojmu bývalému šampiónovi vraj zakázali vstup. Nuž uvidíme, čo je na tom pravdy a už na budúcotýždňovom Hungaroringu si to radšej odsledujeme.

ville04.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri