Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Renault zasa koriguje vyhlásenia o Kubicovi

Thursday, 27. 07. 2017 - 20:47, Ľuboš Kašický   

Renault zasa koriguje vyhlásenia o Kubicovi

Palmer ostáva a Kubica iba testuje. Také sú najnovšie potvrdené detaily z tímu Renault, ktorými samotný športový šéf reagoval na možnosti nasadenia Poliaka už v Belgicku.


„Testy Roberta Kubicu nemajú nič spoločné s Joylonom Palmerom," ubezpečuje verejne športový šéf Renaultu Cyril Abiteboul, ktorý ešte nedávno Angličana kritizoval za jeho výkony. „Nič sa na našej zostave nebude meniť ani v Belgicku, ani do konca roka." Podľa Abiteboulovych slov sú chystané budúco týždňové testy Poliaka iba jednou z ďalších previerok jeho pripravenosti zvládnuť modernú techniku súčasných monopostov F1.

ku5.jpg

Ako sme už písali, Kubica absolvoval dva testy na starších monopostoch a okrem toho intenzívne jazdil na simulátoroch. Za sebou má aj početné lekárske prehliadky a maďarský test by mal byť jednou z posledných previerok jeho pripravenosti na návrat do F1. Ale v F1 je možné všetko. A neraz sme to zažili. Je preto celkom možné, že Abiteboul zvažuje poľskú alternatívu na rok 2018, no rovnako tak je možné, že „tanečkami" okolo Kubicu chcel rozhýbať Palmera a jeho manažment. My môžeme len špekulovať a čakať, ako sa to celé vyvinie. Každopádne nateraz platí, že Palmer ostáva a Kubica testuje.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri