Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Testy na Rally de Portugal

Tuesday, 27. 03. 2012 - 17:43, Katarína Ďurecová   

Videá: Testy na Rally de Portugal

Tohtoročná Rally de Portugal je predo dvermi a všetci jazdci už majú za sebou testovania na toto podujatie. Pozrite si teraz zopár videí z týchto testov.

Ako prvý je tu tím Prodrive, ktorý v Portugalsku nastúpi v zložení Dani Sordo a Patrik Sandell. Pozrite si videá z testov týchto dvoch jazdcov a taktiež i dve videá z testu Argentínčana Elisea Salazara, ktorý síce v Portugalsku nenastúpi, ale s Mini WRC sa predvedie na domácej pôde v Argentíne. Na Salazarovom teste sa v úlohe poradcu objavil i momentálne nejazdiaci jazdec Prodrivu Kris Meeke. Všetky štyri videá prehráte po kliknutí na nasledujúce štyri fotografie:

Vladislav Maschl;mg-6446.jpg

Vladislav Maschl;dsc-9043.jpg

Mini Motorsport;p90084497.jpg

Vladislav Maschl;mg-7574-2.jpg

Testy majú za sebou i jazdci Citroenu. Pozrite si krátke video s dvoma prejazdmi bohužiaľ bližšie nešpecifikovaného jazdca továrenského tímu Citroenu a taktiež i video z testu Nassera Al-Attiyaha. Obe videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Hector Segovia;6824134396-99a93ef204-b.jpg

Hector Segovia;6822336072-a946408f85-b.jpg

Test, ktorý bol označený za veľmi úspešný má za sebou i továrenský tím Fordu. Z tohto testu sa na internete bohužiaľ nenachádzajú žiadne videá, ale čo sa týka jazdcov Fordu, na youtube sú dostupné videá z testu Madsa Ostberga, ktorý by chcel v Portugalsku zaútočiť na pódiové umiestnenie a taktiež i z testu Brazílčana Daniela Oliveiru. Oliveira bude tento rok štartovať vo Fieste RS WRC, ktorú bude pripravovať Stohl Racing Manfreda Stohla, ktorý bol na samotnom teste, ktorý sa uskutočnil v Rakúsku na šotolinových tratiach, ktoré sú používané pre Waldviertel Rally, i prítomný. Okrem tohto testu absolvoval Oliveira vrámci prípravy na Rally de Portugal i asfaltovú Rebenland Rallye, na ktorej skončil tretí celkovo. Videá z testu oboch jazdcov prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu a obrázok s dizajnom Fiesty RS WRC Daniela Oliveiru:

Hector Segovia;6824135116-0df0cf820f-b.jpg

https://twitter.com/#!/The_Rally_Guru/



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri