Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Posledné videá z testov na Rallye Monte Carlo

Tuesday, 17. 01. 2012 - 10:19, Katarína Ďurecová   

Posledné videá z testov na Rallye Monte Carlo

Prvá rýchlostná skúška úvodného podujatia tohtoročnej sezóny WRC - Rallye Monte Carlo odštartuje už zajtra a jazdci už majú dotestované. Pozrite si najnovšie videá z posledných testov na toto legendárne podujatie vracajúce sa do kalendára WRC.

Za volant Citroenu DS3 WRC sa po prvýkrát posadil mladý belgický jazdec Thierry Neuville, ktorý bude tento rok pretekať za Citroen Junior Team. Pozrite si dve videá z jeho testu na Rallye Monte Carlo, ktoré prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Jozef Pisch;1t1u8580-2.jpg

Radek Vojtěchovský;img-5673-6.jpg

Posledné testy na prvé podujatie sezóny má už za sebou i ďalší nováčik v tíme Citroenu - Fín Mikko Hirvonen. Video z jeho testu prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Ford;24717.jpg

Testy na Rallye Monte Carlo má za sebou i osemnásobný majster sveta a päťnásobný víťaz tohto podujatia Sébastien Loeb. On i jeho spolujazdec Daniel Elena, pre ktorého sa jedná o domáce podujatie sa vyjadrili, že sa z návratu tejto rally do kolotoča WRC tešia a už sa jej nevedia dočkať. Video z ich testu prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Martin Trenkler;_m_00824.jpg

Posledná príprava na Rallye Monte Carlo sa v podaní novej akvizície továrenského tímu Fordu - Pettera Solberga nezaobišla celkom bez problémov. Populárny Nór totiž stihol počas testu havarovať. Pozrite si dve videá z jeho testu, pričom v tom druhom, na ktorom sú okrem záberov z jeho testu zachytené i zábery z testu už zmieneného Sébastiena Loeba, uvidíte v čase 8:34 i samotnú haváriu. Obe videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Enrique Gijón;wrcmex03.jpg

Martin Trenkler;_k_82180.jpg

I tímový kolega Pettera Solberga Jari-Matti Latvala má už za sebou poslednýé trojdňové testovanie. Pozrite si dve videá z tohto testu, pričom v tom prvom Latvala poskytol autorovi videa i menšie interview (v anglickom jazyku). Obe videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Martin Trenkler;_m_00290.jpg

Martin Trenkler;_m_09674.jpg

Spoločný test absolvovali i ďalší dvaja jazdci, ktorí sa na Rallye Monte Carlo predstavia za volantom Fordu Fiesta RS WRC. Sú nimi víťaz tejto rally z roku 1994 Francois Delecour, ktorý na tomto podujatí štartoval i minulý rok a neviedol si vôbec zle a estónsky megatalent Ott Tänak, ktorý sa tak, ako Petter Solberg, počas testu nevyvaroval havárie a navyše svoju Fiestu i značne poškodil. Spoločné video z testu oboch jazdcov prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Vladislav Maschl;mg-0008.jpg

S Fordom Fiesta RS WRC sa na Rallye Monte Carlo predstaví i český jazdec Martin Prokop. Ten svoj test na toto podujatie absolvoval v Slovinsku a video z neho prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Radek Vojtěchovský;img-9898-2.jpg

Testy majú za sebou i obaja jazdci, ktorí sa na Rallye Monte Carlo predstavia za volantom továrenského Mini WRC, ktorými sú Dani Sordo a Pierre Campana. Pozrite si dve videá z testu Daniho Sorda, jedno video z testu Pierra Campanu a na záver i spoločné video z testu oboch jazdcov. Všetky videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Prodrive;p90084509.jpg

Tibor Szabosi;1t1u6999.jpg

Vladislav Maschl;img-8701-3.jpg

Prodrive;p90084592.jpg

Za volantom Mini WRC sa na Rallye Monte Carlo predvedú i Portugalčan Armindo Araujo a Brazílčan Paulo Nobre. Pozrite si videá z ich testov; obe prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie a najmä video z testu Arauja stojí za to vidieť:

Vladislav Maschl;mg-0056.jpg

Vladislav Maschl;mg-0836.jpg

Posledné testy má za sebou i Sébastien Ogier, ktorého počas tejto sezóny uvidíme za volantom Škody Fabie S2000. Dve vydarené videá z jeho testov prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Volkswagen Motorsport;

ROC;race-of-champions5.jpg

Na záver si ešte pozrite video z testu úradujúceho šampióna WRC Academy Craiga Breena, ktorý sa na Rallye Monte Carlo a i v celej tejto sezóne predstaví za volantom Fordu Fiesta S2000. Video prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Radek Vojtěchovský;img-5638-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri