Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Veľká cena na SLOVAKIA RINGU už tento víkend!

Tuesday, 15. 08. 2017 - 13:25, Public relations   

Veľká cena na SLOVAKIA RINGU už tento víkend!

Tento víkend uzatvorí veľkú pretekársku letnú sezónu na okruhu SLOVAKIA RING, a to naším najtradičnejším národným podujatím: OMV MaxxMotion Veľká cena Slovenska preteky cestných automobilov na okruhu (VCSR) zabaví divákov skvelou akciou od 18. do 20. augusta.

Tibor Szabosi;c30i9197-1.jpg

Doteraz presne nevieme, ktorý ročník VCSR oslávi tento rok, určite sa to však "točí" okolo čísla 40. Z toho na okruhu SLOVAKIA RING je to po ôsmykrát (od otvorenia okruhu v roku 2010). Tradične najväčším ťahákom sú vozidlá triedy GT3, ktoré nebudú chýbať ani teraz, a to v tzv. Divízii D4. Jazdcov a divákov čakajú po dva šprinty na 10 kôl a sobotňajšie večerné vytrvalostné preteky vypísané na 2 hodiny. Národné okruhové šampionáty Slovenska, Česka, Maďarska, Rakúska a Slovinska doplní hodnotenie v známom ESET V4 Cup a samozrejme vo FIA Trofej zóny Strednej Európy (FIA CEZ).

Martin Trenkler;2016-vcsr-d4plus2000-090.jpg

Okrem hlavných divízií ako D4 či monoposty D3 zažijeme aj množstvo kontaktov a vzrušujúcich predbiehacích manévrov v sprievodných - pohárových seriáloch.

Porsche GT3 Cup Challenge Central Europe poteší každého zvukom šesťvalcového motora typu boxer. Porsche GT3 CCCE je totiž v roku 2017 súčasťou FIA CEZ ako populárne sprievodné podujatie.

Martin Trenkler;2016-vcsr-d4plus2000-067.jpg

Inter Cars MX-5 Cup sú pohárové preteky vozidiel Mazda MX-5 Cup. Za posledné roky sa u nás stali jedným z najzaujímavejším seriálov. Slávna prvá generácia japonskej Mazdy "Miata" ponúkne v dramatických pretekoch jazdcom a divákom nezabudnuteľný zážitok. Seriál pôjde v rámci šprintov divízie D4-2000.

Hankook Racer Cup s vozidlami Suzuki Swift Cup sú tu opäť! Ich tesné súboje v štýle "nárazník na nárazník" stoja za povšimnutie. Vyhrať môže prakticky každý, veď poradie na prvom mieste sa mení v každom kole.

Martin Trenkler;2016-vcsr-d4plus2000-081.jpg

Chorvátsky Bussiness VIP Cup s podtitulom Make Roads Safe (Spravme cesty bezpečnejšie) k nám na SLOVAKIA RING zavíta vôbec prvý raz. Na okruhoch, kopcoch a autoslalomoch v ňom pretekajú jazdci na jednotných Seatoch Ibiza Cupra 1,8 TSI s výkonom 192 k.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri