Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

V Nemecku tohtoročného smoliara Brynildsena nakoniec neuvidíme

Thursday, 11. 08. 2011 - 15:51, Katarína Ďurecová   

V Nemecku tohtoročného smoliara Brynildsena nakoniec neuvidíme

Nórsky jazdec Eyvind Brynildsen, ktorému auto pripravuje PS Engeneering Pettera Solberga, v Nemecku napriek pôvodným plánom štartovať nebude. Dôvodom je, že jeho Škoda Fabia S2000, ktorú poničil pri svojej havárii vo Fínsku do Rallye Deutschland nestihne byť opravená.

„Je mi veľmi ľúto, že musím ohlásiť, že túto rally vynechám. Rallye Deutschland je úžasná rally s úžasnými fanúšikmi a výbornými rýchlostnými skúškami, ktoré mi sedia. Ale celý PS Engeneering tvrdo pracuje na tom, že aby som mohol štartovať neskôr vo Francúzsku", hovorí Brynildsen. Vzhľadom na to, že mechanici musia tvrdo pracovať, aby sa Brynildsen mohol objaviť na na rally, ktorá štartuje na prelome septembra a októbra, tak veľkosť poškodenia jeho Fabie musí byť zrejme priam neuveriteľná.

Vladislav Maschl;img-5366-2.jpg

Brynildsen tento rok zažíva skutočne mizernú sezónu poznačenú problémami rôzneho charakteru, na ktorú by zrejme najradšej zabudol. Pôvodné predpoklady (i samotný Brynildsen) hovorili o tom, že mladý Nór by sa mal zapojiť i do boja o titul v SWRC, realita je však taká, že po piatich kolách má na svojom konte iba mizerných 16 bodov, v celkovom poradí SWRC je za ním z pravidelných účastníkov tejto kategórie iba Albert Llovera a na lídra klasifikácie SWRC Juha Hänninena stráca priepastných 70 bodov.

„Táto sezóna zatiaľ nebola taká, v akú sme verili, že bude pred jej štartom", diplomaticky hodnotí skutočnosti z predchádzajúceho odstavca Brynildsen. „Ale naozaj verím tomu, že sa môžeme ešte vrátiť tam, kam patríme, pretože môj šéf Petter Solberg nám poskytuje veľkú motiváciu a pomoc. S rýchlosťou, ktorú sme ukázali, že máme, pokiaľ všetko funguje, verím, že sa vrátime tam, kam patríme. Toto ťažké obdobie je len dočasné a verím v to, že na konci tunelu je svetlo", ukončuje metaforou svoje vyjadrenie vždy optimistický Eyvind Brynildsen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri