Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Tuningová sezóna v strednej a východnej Európe začína v Budapešti!

Thursday, 05. 03. 2015 - 16:47, Public relations   

Tuningová sezóna v strednej a východnej Európe začína v Budapešti!

A my Vás všetkých pozývame na otvorenie automobilovej a tuningovej sezóny, ktoré Vám zaručene vyrazí dych! 20. až 22. marca sa uskutoční Auto, moto a tuning show 2015, ktoré možno poznáte aj pod skratkou AMTS. V siedmych pavilónoch budapeštianskeho výstaviska Hungexpo, na ploche takmer 100.000 m2, s množstvom dynamických a hlučných atrakcií aj na otvorených plochách, a celodenným programom, ponúka výnimočnú zábavu pre všetkých, ktorí majú radi autá, motorky, tuning, ale aj šialené individuálne prestavby áut a motocyklov.

amts-0024.jpg 

Ročník 2015 AMTS bude výnimočný aj z toho dôvodu, že je to presne 10 rokov od prvého Carstyling.hu Tuning Show v mestečku Szeged, ktoré rokmi prerástlo do najväčšieho automobilového sviatku u našich susedov, súčasťou ktorého budú ôsmy rok aj slovenskí motoristi.

amts-0039.jpg

Výstava združuje 10 podujatí na v rovnakom čase, na jednom mieste, ku ktorému má návštevník prístup jedinou vstupenkou za cenu menej ako 12 EUR! Okrem dominantnej tuningovej výstavy sa tu uskutoční medzinárodná výstava motocyklov, Budapešť Moto Festival, s desiatkami predajných stánkov s príslušenstvom pre motocyklistov. V susediacom pavilóne zažijete neopakovateľnú atmosféru americkej automobilovej kultúry na pôde Hot-Rod a Custom Bike Show . Tuning Club Arena otvára priestor pre všetky kreatívne a akčné auto-moto kluby postaviť stánok, podľa vlastných predstáv. Nenechajte si ujsť ani burzu motocyklov, takto pred sezónou je najvhodnejší čas si zaobstarať novú hračku. Najväčšiu otvorenú plochu výstavy aj tohtoročne naplní atraktívny trojdňový maratón Gymkhana, tentoraz s medzinárodnou účasťou, novou traťou a doposiaľ najvyšším počtom prihlásených pretekárskych strojov. Národné kolo Stunt Riding Championship poteší fanúšikov streetfighterov a jazdcov, ktoré tieto stroje majstrovsky ovládajú.

amts-0044.jpg

Určite si nenechajte ujsť ani exhibíciu Freestyle Motocross na mohutnej rampe, ktorá sľubuje až 20 metrové skoky! Ako otvárací zraz tuningovej sezóny v Maďarsku, sa počas soboty uskutoční Carstyling.hu tuning zraz, ktorého sa aj minulý ročník zúčastnilo viac ako 500 áut, ktoré súťažili okrem bežnej show & shine disciplíny aj v dvoch rôznych auto-hifi disciplínach. Na vonkajších plochách sa taktiež pripravujú rôzne doplnkové a detské programy.
Prípravy slovenskej výpravy na AMTS 2015 vrcholia a my Vám prinášame exkluzívny pohľad aj na to, čo všetko uvidíte na dvoch slovenských stánkoch. A prezradiť môžeme to, že viacerí účastníci ešte vo veľkom režú, brúsia, lakujú a skladajú. Bude na čo pozerať!

amts-0061.jpg

Účasť v rámci slovenského stánku potvrdili chlapci z Total Dip Tuning Battle, s viacerými finalistami tejto atraktívnej česko-slovenskej tuningovej súťaže na svojom zozname. Nové autá privezie dieľňa Hederik tuning. Prekvapenie v podobe ostrých pretekárskych strojov chystá špecialista na japonské autá a Hondy, dieľňa JapGarage. A určite sa nenechá zahanbiť ani stály účastník slovenskej výpravy Okush a jeho autá pod značkou Okush Works. Úpavcu Hamann a Béres Racing Team zastúpi na slovenskom stánku firma Auto-trading z Banskej Bystrice, s neprehliadnuteľnými vozmi BMW a legendárnym Audi S1. Slovenskú výpravu pri realizácii podporuje Karting Arena Plešivec, Wenon - Autorohože pre automobily a A-M-A Exhaust Systems a e-shop Pedro-tuning.sk, všetko s cieľom prispieť k silnému postaveniu slovenskej automobilovej, tuningovej a aj klubovej scény na tejto medzinárodnej výstave a pestrej palete áut, ktoré sa pedstavia.

AMTS sa právom pýši skutočnosťou, že u nich každý rok hosťuje veľký počet zahraničných upravených áut medzinárodnej tuningovej scény.

amts-0078.jpg

Účasť na aktuálnom ročníku potvrdil taliansky tuningový portál UN1QUE Magazine, vďaka ktorému sa predstavia špičkové talianske a švajčiarske skvosty. Najvzdialenejším hosťom výstavy bude individuálny švédsky vystavovateľ. Po minuloročnej absencii sa opäť objavia belgické a holandské autá klubu VAG United. Nemeckú a rakúsku scénu budú reprezentovať viacerí individuálny aj kluboví vystavovatelia so skutočne extrémnymi prestavbami! Jedna delegácia sa organizuje pod záštitou organizátorov Tuning World Bodensee a tvoriť ju budú viaceré autá zo súťaže European Tuning Showdown. Českí bratia / autíčkári / tuneri sľubujú zaujímavú paletu áut a ani rumunská a slovinská tuningová scéna nechcú zaostať! S menším počtom áut môžete očakávať srbskú a lotyšskú výpravu. Určite najvážnejším konkurentom našej scény, čo sa týka počtu áut a kvality prestavieb bude poľská delegácia, ktorá sľubuje viac ako 30 špičkových áut. Vraj bude čo obdivovať!

amts-0112.jpg

Návštevník môže očakávať viac ako 200 zahraničných tuningových áut a prestavieb iba v pavilónoch! Pritom viac ako dve tretiny všetkých vystavených tuningových strojov budú z maďarskej scény. O mnohých ste už mali možnosť čítať v slovenských časopisoch alebo na webstránkach. Miestny úpravcovia, kluby a dielne avizujú viaceré prekvapenia a veľké premiéry práve pri príležitosti výročia výstavy. Pôjde nielen o autá, ale aj o nápadité stánky, ako sme to posledné roky mali možnosť vidieť.

 amts-0118.jpg

Jedna vec je istá, jubilejné AMTS, a v rámci nej Carstyling.hu Tuning Show, zaručene prekoná všetky doterajšie ročníky a predstaví návštevníkom najpestrejšiu medzinárodnú automobilovú a tuningovú scénu. Niekoľko pútavých fotografií Vám priblíži v akej tvrdej konkurencii sa snažíme obstáť spoločne so slovenskou výpravou!

amts-10-2015-fejlec.jpg

Sledujte naše správy, čoskoro Vám prinesieme bližšie informácie o prístupe na podujatie, cenách vstupeniek, ako aj ďalší náhľad do príprav slovenskej výpravy!



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri