Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Auto, moto a tuning show 2015 a najväčšia Slovenská výprava!

Sunday, 15. 03. 2015 - 18:01, Public relations   

Auto, moto a tuning show 2015 a najväčšia Slovenská výprava!

Už len pár dní nás delí od otvorenia brán najväčšej auto-moto-tuningovej udalosti v našom regióne a my máme pre Vás sľúbené, čerstvé lákadlá z programu a atrakcií AMTS 2015. Aby ste nezabudli na kľúčové informácie, zopakujeme ich:
- 10 podujatí súčasne, v jednom areáli, ku ktorému majú návštevníci prístup jedinou vstupenkou, za cenu menej ako 12 EUR,
- 7 pavilónov,
- Budapešť Moto Festival, Hot-Rod a Custom Bike Show, Tuning Club Aréna, kaskadéri sa predvedú v rámci súťaže Stunt Riding Championship, Freestyle Motocross exhibície, Carstyling.hu Tuning Zraz, Gymkhana - preteky, exhibície, duely a celodenná show, Tattoo Expo Budapešť a iné.
- takmer 100.000 m2 plochy plnej statických a dynamických atrakcií!

 amts-0008.jpg

Povedzme si čosi o usporiadaní výstavy a nasledujúca mapka Vám pomôže lepšie sa orientovať na mieste:

Najväčší pavilón, označený „A", bude hostiť Carstyling.hu Tuning Show so silnou medzinárodnou účasťou, autohifi a tuning stánkami, a neďaleko hlavného pódia s celodenným programom, nájdete aj exkluzívny slovenský stánok. Určite sa tam zastavte, pozrite si ako prebiehajú súťaže Total Dip Tuning Battle alebo sa pokochajte pohľadom na výnimočné Škodovky, ktoré budú vystavené. Uvidíte aj stánky auto importérov a viaceré premiéry! Nesmieme zabudnúť na živú prestavbu auta v takzvanej Autotuning Aréne. Tu bude pred očami návštevníkov, v priebehu 72 hodín prestavaný Ford Mustang poslednej, šiestej generácie, ktorý v Európe ešte nie ani v predaji! Pozrite si video z príprav na túto výnimočnú prestavbu.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cfemw2Bgw1Y

amts-promo-04-5.jpg

Nový Mustang dostane prvý ROUSH bodykit vôbec dodaný do Európy priamo z továrne, nový lak, 20 palcové OZ kolesá, nastaviteľný KW podvozok, športový výfuk PROEX, interiér dostane nové kožené čalúnenie a hifi inštaláciu. Toto všetko, v priebehu troch dní, naživo!
Podujatie s názvom Tuning Club Arena narástlo na dvojnásobok minuloročnej krytej plochy a naplní tri pavilóny - pavilón „B", halu č. 16 a polovicu pavilónu „C". Tu sa predstavia tuningové kluby, ktoré dostali voľnú ruku pri budovaní extrémnych a poriadne hlučných stánkov.
Pavilón „G" bude opätovne patriť motocyklom. Špičkové podujatie s názvom Budapešť Moto Festival predstaví importérov motocyklov, pretekárske tímy a predajcov rôzneho príslušenstva. Ideálne miesto sa rozhodnúť pre správny stroj na sezónu a zaobstarať si nové doplnky, a oblečenie do výbavy.

amts-ukazka-14.jpg

Úplná novinka je burza motocyklov, kde nájdete viac ako 150 motoriek na predaj, ktoré si môžete nielen obzrieť ale aj vyskúšať.
Pavilón „F" už tradične patrí jedinečnej kultúre zrazov typu Hot-Rod a Custom Bike show. Desiatky dopodrobna prestavaných dvoj, troj aj štvorkolesových vozidiel a samozrejme súťaž v každej kategórii. Slovenskí reprezentanti už viackrát bodovali, uvidíme čo predstavia tento rok.
Historické vozidlá a rôzne koncepty naplnia pavilón „D".
Nenechajte si ujsť legendárnu GYMKHANU, preteky, exhibíciu a duely s rekordným počtom štartujúcich. A ak dostanete chuť, môžete si to sami vyskúšať v Gym-Taxi. Hľadajte na otvorenej ploche pozdĺž hlavného pavilónu „A".
Na tom istom mieste sa predvedú kaskadéri v rámci Hungarian Stunt Riding Championship. Nebude to nič menej, ako celodenná dychberúca show streetfighter motoriek!

amts-ukazka-9.jpg

V rámci Carstyling.hu Tuning Zrazu sa uskutoční show & shine súťaž krásy tuningových áut, a aj dve naozaj hlučné atrakcie v podobe súťaží v meraní kvality zabudovaných audio systémov v autách a meraní hlučnosti basákov, v štýle dB drag. Narazíte na ne na ďalšej otvorenej ploche medzi pavilóni „A" a „B" a s očakávaným počtom viac ako 500 áut v priebehu dvoch dní sa nemôže stať, že ich prehliadnete.

amts-ukazka-1.jpg

Vráťme sa ešte na chvíľu k hlavnému pódiu a pripravovaným programom. Posledné dva ročníky súťaže Miss AMTS sa konali v spolupráci s vydavateľom známeho kalendáru MISS TUNING, ktorý zdobia krásky z rovnako pomenovanej súťaže. Súťaž sa koná každoročne pod záštitou organizátorov Tuning World Bodensee na tomto mega podujatí. Víťazka, t.j. tohtoročná Miss AMTS, postúpi do medzinárodného finále, kde má šancu získať korunku a titul MISS TUNING. Taktiež získa osobné „tuning" auto na celý rok, exotický zájazd, a zúčastní sa série exkluzívnych fotení a programov po celej Európe. Kalendár MISS TUNING 2016 bude venovaný tejto novej tuningovej kráľovnej krásy Európy. Práve preto môžeme očakávať, že baby na pódiu dajú do toho všetko!

Na stánku European Tuning Showdown bude v predaji aktuálny kalendár a sa objaví aj minuloročná MISS TUNING, Veronika Klimovits.

Tento rok sa ešte budeme prizerať súťaži Miss AMTS, ale ďalší ročník by sme radi videli medzi kráskami aj slovenskú reprezentantku. Poznáte vhodnú kandidátku? Ozvite sa nám!

amts-ukazka-4.jpg

Prípravy slovenskej výpravy vrcholia a na exkluzívnom slovenskom stánku, v rámci hlavného pavilónu výstavy, uvidíte premiéru dvojdverovej Škody 120 s karosériou kupé! Ďalej dve jedinečné prestavby vozov značky Škoda. Zahanbiť sa určite nenechajú bavoráky v úprave Hamann z portfólia spoločnosti Auto-Trading z Banskej Bystrice, atmosféru dobre doplní Audi S1 Béres Racing Team-u. Podľa slov majiteľa, najvyleštenejšia R35 GTR v Európe a jeden z najsilnejších turbo Civicov u nás, budú zdobiť roh slovenského stánku, ktoré bude patriť Okush-ovi z Rožňavy. Nováčikom na stánku bude štáb Tuning.sk a ich prekvapenie, ktoré do Budapešti pripravujú!
Nový štýl prehliadky a exhibície pripravujú organizátori Total Dip Tuning Battle a ich deväť finalistov z minulého ročníka súťaže.

Ani v rámci Tuning Club Areny nezaostávame a ako najsilnejší zahraničný partner AMTS, čo sa výstavnej plochy a počtu áut týka, pripravujeme klubový stánok s ďalšími 12 autami! Dvojičky Mazda RX7, nenahraditeľné štvorkové Golfy, Jeep Wrangler Rubicon alebo ešte neokukané BMW Z4 z našej scény.

amts-ukazka-16.jpg

Nenechajte si ujsť doposiaľ najväčšiu slovenskú výpravu na AMTS a príďte nás podporiť. V závere Vám prezradíme ako sa tam dostanete a koľko Vás to bude stáť.

Na záver teda trochu nudnejšie, ale o to dôležitejšie informácie o tom, ako sa na miesto konania dostanete:
AMTS 2015 sa uskutoční vo výstavisku Hungexpo, v Budapešti.
Adresa výstaviska je: Albertirsai út 10., Budapešť, 1101
Vchod: k vchodu č. 1 sa dostanete po zaparkovaní pozdĺž uvedenej ulice pešo, cez malé námestie, ktoré sa volá Expo tér a leží pri vysokej ozrutnej budove (Expo hoteli).
Výstavisko je dostupné:
- metrom - metro č. 2 po stanicu Örs vezér tér, odkiaľ Vás prepraví posilnený autobus č. 100, alebo pešo zo stanice Pillangó utca,
- električkami č. 37 a 37A zo stanice Blaha Lujza tér,
- autom po frekventovanej tepne Budapešti, cesta s názvom Kerepesi út,
- vlakom zo stanice Keleti pályaudvar po stanicu Kőbánya felső,
- bicyklom z Kerepesi cesty na Albertirsai cestu po námestie a hlavný vchod č. 1.

mapka-areal-amts-sk-1.jpg

Určite Vás potešia aj ceny vstupeniek:
Celodenný vstup pre dospelého: 3.500,- HUF - približne 12,- EUR,
Rodinný vstup na celý deň (2 dospelí, 2 deti do 14 rokov): 8.000,- HUF - približne 26,- EUR,
Celodenný vstup pre dieťa (do 12 rokov): 2 000,- HUF - približne 6,50 EUR,
Skupinový lístok (minimum 15 osôb): 2 500,- HUF / osoba - približne 8,- EUR,
Pre členov klubu Carstyling.hu: 2 500,- HUF - približne 8,- EUR,

amts-ess-logo-01.jpg

Pre deti do 6 rokov je vstup bezplatný.
Vstupenka je jednorázová a platí do celého areálu Hungexpa na čas konania výstavy, na všetky podujatia a atrakcie, neobmedzene.

A nezabudnite na otváraciu dobu:
20. - 21. marca 2015 od 09.00 hod. do 19.00 hod.
22. marca 2015 od 09.00 hod. do 18.00 hod.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri