Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Tlusťák sa zameria na Majstrovstvá Európy 2013

Wednesday, 26. 12. 2012 - 10:59, Zdenka Frývaldská   

Tlusťák sa zameria na Majstrovstvá Európy 2013

Český jazdec Antonín Tlusťák plánuje v budúcom roku absolvovať všetkých 13 podujatí nového európskeho šampionátu v rally. Odjazdiť by ich mal na Škode Fabia S2000.

 

Václav Fiala;img-8407-5.jpg

Vicemajster Európy z roku 2010, druhý vicemajster Európy z roku 2011 a dvadsiaty v Majstrovstvách Európy z roku 2012. Takéto sú štatistiky Antonína Tlusťáka, šéfa tímu A.T. Motorsport. Ten pre nadchádzajúcu sezónu 2013 založil nový tím pod názvom GPD MIT METAL Racing Team, ktorý sa má zúčastniť Majstrovstiev Európy v rally. Zastupovať ho bude spolu s Jarom Orsákom. Zatiaľ čo Tlusťák má odštartovať na všetkých trinástich podujatiach, Orsák by ich mal absolvovať osem.

Václav Fiala;img-8721-1.jpg

Novinkou je aj to, že po boku Tlusťáka by sa mal po prvej Janner Rally objaviť nový spolujazdec. Jeho aktuálny co-pilot Ján Škaloud sa totiž rozhodol svoju kariéru spolujazdca prerušiť. Do úvahy prichádzajú dve mená, ktoré však jazdec zatiaľ neprezradil.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri