Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Spojenie automobilových pretekov a cyklistiky

Friday, 29. 07. 2022 - 10:21, Miroslav Majláth   

Spojenie automobilových pretekov a cyklistiky

Pri prečítaní nadpisu článku ste si možno okamžite povedali, že čo je toto za nápad. Toto sa však udeje v rámci podujatia Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022.

 

Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022

Predposledný víkend zasvätený seriálom Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu bude asi trochu iný ako boli tie predchádzajúce. V prvom rade je to staro-nová trať, na ktorej nejazdilo možno deväťdesiat percent z dnešných jazdcov. V druhom rade pripravuje organizátor niekoľko rôznych súťaží, ale aj atrakcií pre divákov. Jednou z nich je aj spojenie pretekov automobilov do vrchu a cyklistických pretekov Kysuce - Orava. Stane sa tak v sobotu, počas obednej prestávky, medzi dopoludňajšími tréningovými a popoludňajšími súťažnými jazdami. Toto spojenie určite ocenia aj diváci, ktorých by sa okolo trate mohlo zhromaždiť množstvo.

Tibor Szabosi;asr69023-1.jpg

Čo sa týka samotného podujatia Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022, organizátor už v podstate finišuje na posledných prípravách. Prihlasovanie účastníkov je rovnako spustené, pričom aktuálny stav prihlásených môžete sledovať na web stránke http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php. Je pravda, že prihlásení pribúdajú pomalšie. Možno je to dané dovolenka, možno iba samotnými jazdcami, keďže v poslednej dobe hlavná vlna prihlasovaní prichádza až v posledných dňoch prihlasovania. Pre istotu pripomíname, že prihlasovanie končí dňa 9.8.2022 úderom polnoci.

Tibor Szabosi;ac7i0289-2.jpg

Veríme, že aj táto nová informácia ohľadom spojenia dvoch športov pritiahne k trati spájajúcu Novú Bystricu a Oravskú Lesnú množstvo fanúšikov oboch športov.

Tibor Szabosi;asr60258-5.jpg

Podujatie Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022 odštartuje v dňoch 13. – 14.8.2022.

Miro Majláth
tlačový tajomník
Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022   



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri