Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

V štartovom poli pretekov Jankov Vŕšok nechýbal ani Tomáš Pašiak so svojim Renault Clio tretej generácie

Friday, 29. 07. 2022 - 09:24, Radovan Szabosi   

V štartovom poli pretekov Jankov Vŕšok nechýbal ani Tomáš Pašiak so svojim Renault Clio tretej generácie

„Na Jankovom Vŕšku som sa zúčastňoval doteraz len ako divák. Štart na tomto kopci patril vždy k jedným mojim detským snom, nakoľko sa jedná o krásny a technicky zaujímavý pretek. Prípravy na pretek neboli veľké, nakoľko sa auto dalo dokopy hneď po Rally Tatry, po ktorom sa doladilo len pár detailov, “ hovorí Tomáš .

Tibor Szabosi;asr60661-4.jpg

Aj keď bolo o konkurenciu v triede, či v celkovom poradí postarané, cieľom jazdca nebolo získať pohár, ale čo najlepšie si zajazdiť a získať čo najviac cenných skúseností. 

Tibor Szabosi;ac7i1027-5.jpg

„Pre mňa výsledok nebol dôležitý. Cieľom tohto preteku pre mňa bolo  získať čo najviac skúseností, čo najlepšie sa povoziť a stále sa zoznamovať s autom a skúšať rôzne nastavenia podvozku,” hovorí Tomáš.

Tibor Szabosi;asr69625-6.jpg

Počasie prialo a  podmienky boli pre každého jazdca rovnaké . Počas sobotňajšieho a nedeľného  súťažného dňa  sa štartové pole pretriedilo, nakoľko veľa jazdcov vypadlo kvôli technickým problémom, či nehodám. Náročná a šmykľavá trať nezastavila Tomáša, ktorý úspešne odjazdil celý pretek.

Tibor Szabosi;asr61881-2.jpg

„Musím povedať, že moje pocity sú perfektné. Som veľmi rád, že som mohol odjazdiť celý tento náročný a krásny pretek bez technických problémov,  krízových situácií či výletu mimo trať . Pohár si z preteku neodnášam, ale odnášam si mnoho cenných skúseností, zážitkov a ďalšie cenné kilometre v mojom novom aute . Môj sen je splnený a ja sa chcem poďakovať všetkým, ktorí mi držali palce a najmä ľuďom vďaka, ktorým som na preteku mohol štartovať.  Štart na ďalších pretekoch nevylučujem. Všetko je to však o čase a najmä o peniazoch,” hovorí s nadšením Tomáš.

Martin Bergel



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri