Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

SLOVAKIA RING vstupuje do 15. sezóny

Monday, 15. 01. 2024 - 16:28, Public relations   

SLOVAKIA RING vstupuje do 15. sezóny

Prvý permanentný pretekársky okruh na Slovensku SLOVAKIA RING vstupuje do svojej 15. sezóny. Aj tento rok sa návštevníci môžu tešiť na skvelé preteky a množstvo atrakcií, ktoré areál ponúka.

SLOVAKIA RING - to už dávno nie je len rýchlostná dráha (jedna z najdlhších v Európe - 5922 m), ale aj moderné Centrum bezpečnej jazdy, motokárový okruh, vojenské múzeum, súkromné ZOO Malkia Park a trať pre terénne autá. Od otvorenia areálu v roku 2010 plynie už 15. rok prevádzky. SLOVAKIA RING si opäť prichystal množstvo zaujímavých podujatí a atrakcií.

1-170.jpg

Pretekársku sezónu odštartuje 7. apríla Hill Climb Race SLOVAKIA RING - úvodné podujatie Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu (MSR PAV). Napriek rovinatému charakteru dráhy je podujatie kvalitne zabezpečené po technickej aj bezpečnostnej stránke, s praktickým zázemím pre tímy. MSR PAV sa tak po uplynulých ročníkoch u nás plne udomácnil.

T. Szabosi;asr65848-6.jpg

Všeobecnej obľube verejnosti sa teší aj Power Fest (1. máj): “drag, drift a tuning majáles” prinesie naozaj široké spektrum automobilovej zábavy. Od pretekov v zrýchlení, cez tuningovú šou a preteky v kontrolovanom šmyku. Jednoducho: veľká plocha plná krásnych strojov!

Edmund Orzsik;drag-0986.jpg

FIA ETRC Truck Race of Slovakia (7.-9. jún) bude opäť jedno z navýznamnejších medzinárodných podujatí u nás. Majstrovstvá Európy v pretekoch ťahačov (FIA ETRC) - to sú vyše päťtonové nadupané stroje s ostrým pretekárskym podvozkom a predovšetkým s pretekármi, ktorí si skutočne nedarujú ani centimeter navyše… Víkend pozostáva z tréningov a najmä zo štvoro šprintových pretekov. Popri ETRC sa u nás ukáže ďalší skvelý seriál: TCR Eastern Europe sú preteky vozidiel TCR, ktoré patria k najrozšírenejším pretekárskym autám a seriálom na svete. Navyše náš Maťo Homola chce určite obhájiť svoj majstrovský titul. Vstupenky sú už v predpredaji na webe www.slovakiaring.sk.

T. Szabosi;asf74307-2.jpg

Ďalšie veľké podujatie európskeho významu bude premiéra FIA Karting European Championship (21.-23. jún) v Slovenskom motokárovom centre (SKC - Slovak Karting Centre) na SLOVAKIA RINGU. V ňom sa ukáže profesionálna motokárová elita z celej Európy. Šampionát je pre mnohých jazdcov cestou do Formuly 1.

T. Szabosi;asf-6968-6.jpg

Veľká cena Slovenska motocyklov (26.-28. júl) - to sú medzinárodné preteky cestných motocyklov na okruhu. Čaká nás množstvo domácich aj zahraničných jazdcov v rôznych kategóriách a nekončiaca akcia na jednom z najrýchlejších moto okruhov sveta.

Martin Trenkler;ren1808.jpg

Histo Cup (2.-4. august) je určený pre milovníkov veteránov - kapotovaných áut, aj formúl.

Marián Bazala;eset-9132.jpg

FIA CEZ Veľká cena Slovenska + ESET Cup Series (23.-25. august) je naše najtradičnejšie okruhové podujatie, a to od otvorenia okruhu v roku 2010. Akcia na trati neutíchne od rána do večera, divákov čakajú napínavé šprinty v rôznych divíziách: od silných vozidiel GT3, cez prototypy, formuly, TCR autá a pohárové špeciály. Sprievodný program bude opäť orientovaný na rodiny s deťmi.

T. Szabosi;asf71697-1.jpg

Alpe Adria International Motorcycle Championship (20.-22. september) je tiež už stálicou okruhu SLOVAKIA RING. Medzinárodné motocyklové preteky s množstvom výkonnostných tried a viac ako stovkou štartujúcich.

Martin Trenkler;mg-7164.jpg

24 h Karting Race of Slovakia (28.-29. september) sú motokárové preteky určené pre profesionálov aj amatérov, jednotlivcov aj tímy. Prihlásiť sa môže každý, napokon vytrvalostné preteky na 24 hodín patria k najväčším životným výzvam každého pretekára. Aj preto podujatie naberá každoročne na popularite.

T. Szabosi;c30i4819-19.jpg

Czech Drift Series (4.-5. október) sa u nás predstaví aj tento rok. Český šampionát pretekov v kontrolovanom šmyku prinesie množstvo dymu zo spálených pneumatík, krásne výkonné autá a duely, ktoré stoja za to.

Martin Trenkler;ren3253.jpg

Power Fest (12. október) sa u nás ukáže tento rok dvakrát. Aj to je výsledok všeobecnej obľúbenosti podujatia medzi fanúšikmi tuningových špeciálov, šprintov, či slalomu.

Edmund Orzsik;drag-0984.jpg

FIA CEZ Rallycross (19.-20. október) uzavrie sezónu na SLOVAKIA RINGU. Stredoeurópska špička v relykrose sa opäť pobije o posledné body v súbojoch bok po boku. Všetko na špeciálnej trati z asfaltového a nespevneného povrchu.

T. Szabosi;asr65917-11.jpg

Jubilejná 15. sezóna SLOVAKIA RINGU predstaví areál ako celoročné miesto vyžitia sa pre fanúšikov motorizmu, ale aj rodiny s deťmi.

T. Szabosi;asr61075-10.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri