Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sébastien Ogier zaujal M-Sport na teste Ford Fiesta RS WRC 2017

Monday, 28. 11. 2016 - 10:01, Alexandra Talajová   

Sébastien Ogier zaujal M-Sport na teste Ford Fiesta RS WRC 2017

Riaditeľ M-Sport-u, Malcolm Wilson bol ohromený výkonom Ogiera už počas prvého testovania Ford Fiesty. Sébastien za posledné dni testoval okrem Fiesty aj Toyotu Yaris. V piatok Ogier priletel do Južného Walesu, kde väčšinu dňa strávil jazdením vo Walter aréne rýchlostnej skúšky Rheola.

Wilson: „Test dopadol veľmi dobre. Auto fungovalo celý deň bez problémov. Musím uznať, že vidieť Sébastiena v našom aute, bolo naozaj lákavé a pôsobivé. Ľudia mi vždy hovorili ako dobre sa s ním pracuje a presne taký mám z neho pocit aj ja. Bolo vidieť s akým rešpektom s nami jednal. Auto bolo nastavené rovnako, ako keď ho včera šoféroval Ott Tänak. Sebastien najprv chvíľu šoféroval s pôvodným nastavením, ale potom sa vrátil do základného nastavenia a spravili sme nejaké úpravy. Chcel vidieť, ako by auto fungovalo keby sme spravili nejaké špecifické úpravy. A dobrá správa je, že svietilo slnko."

malcolm-in-the-fiesta.jpg

Wilson sa netají, že plánoval mať v zostave pre budúci rok aj Ogiera a dúfa, že po tomto teste sú o krok bližšie ku dohode. Ďalším krokom je diskusia v ktorej budú pokračovať budúci týždeň. Po teste Ogier a Ingrassia odleteli do Hannoveru, kde s zúčasnili podujatia oficiálneho ukončenia poslednej sezóny Volkswagen Motorsport.

32-m-sport-2017-car-test.jpg

Tommi Mäkinen, riaditeľ tímu Toyota, nechcel zdieľať detaily o komunikácií s Ogierom. Ogier chcel pôvodne testovať všetky štyri vozidlá predtým ako sa rozhodne, ale Hyundai už nemal žiadne voľné miesto a Citroen má obmedzený rozpočet a nechcel pristúpiť k testu bez uzavretej dohody.

2017-toyota-yaris-wrc-car-100568158-h.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri