Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Schumachera opúšťajú sponzori

Friday, 13. 01. 2017 - 12:00, Ľuboš Kašický   

Schumachera opúšťajú sponzori

Tri roky po tragickej lyžovačke v Alpách postupne končia so Schumacherom zmluvy ďalší sponzori. Jeden je však ostáva stále verný.

Portugalský Maquina do Esporte zverejnil správu, že sponzorstvo imobilného Michaela Schumachera (48) aktuálne skončil výrobca luxusných hodiniek Audemars Piquet, ktorý zároveň vyňal z kolekcie hodinky pomenované na počesť ex-šampióna. Ďalším sponzorom ktorý nepokračuje v podpore Schumachera je aj nemecký výrobca brán Hormann.

Dve spomínané značky pribudli na rastúci zoznam sponzorov, ktorí nemeckú legendu už nebudú podporovať. Ďalší sponzori vraj jednajú o znížení výšky sponzorstva, ktoré je pravdepodobne dohodnuté na viac rokov dopredu a nepočítalo s tragickými udalosťami. Aj vďaka týmto peniazom si však rodina Schumacherovcov môže dovoliť nadštandardnú starostlivosť celého lekárskeho tímu priamo v súkromí domova Michaela Schumachera. Ako dlho ešte?

ms03.jpg

Najlojálnejším partnerom zostáva nemecká banka Deutsche Vermongensberatung, ktorá svoje záväzky nemení a plní v plnej výške. Navyše je sponzorom aj mladého Micka Schumachera, ktorý bude v tomto roku jazdiť európsky šampionát F3 z ktorého by po približne dvoch rokoch už mohol zamieriť rovno do F1.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri