Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

87 ročný Stirling Moss sa zotavuje v nemocnici

Sunday, 15. 01. 2017 - 12:46, Ľuboš Kašický   

87 ročný Stirling Moss sa zotavuje v nemocnici

Tesne pred Vianocami hospitalizovali britskú motoristickú legendu v Singapore pre ťažkú infekciu hrudníka.

Britské média priniesli počas víkendu správu o stave legendárneho pilota F1, sira Stirlinga Mossa, ktorý sa rozhodol tráviť Vianoce s priateľmi a manželkou v Singapore. Len dva dni pred sviatkami ho však museli hospitalizovať pre ťažkú infekciu hrudníka.

moss1.jpg

Moss sa stále zotavuje v Singapure a informácia o jeho stave prenikla do médií cez jeho manželku. Tá potvrdila, že stav britskej legendy je stabilizovaný a zlepšuje sa. „Nemohlo sa nám dostať lepšej starostlivosti, aká je v nemocnici v Singapure. Počínajúc lekármi, konzultantmi, ošetrovateľmi, terapeutmi a celým personálom," vyjadruje spokojnosť pani Mossová.

Sir Stirling Moss odjazdil v rokoch 1951-1961 síce iba 66 grand prix F1, no až 16 štartov premenil na víťazstvo! Aj napriek tomu sa však ani raz nestal majstrom sveta. Štyrikrát bol vicemajstrom a trikrát bol bronzový. Vo veku 87 rokov (nar. 17.9.1929) je žijúcou legendou pionierskych časov novodobej F1.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri