Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RUFA SPORT s Grzybom a Fordom Fiesta R5 do Sosnovej

Friday, 20. 11. 2015 - 16:01, Public relations   

RUFA SPORT s Grzybom a Fordom Fiesta R5 do Sosnovej

Iba týždeň po poslednom slovenskom rally podujatí, ktorým bola BOSS Auto Show 2015, sa k slovu dostáva tradičné Setkání mistrů v Sosnovej.

Tak ako v minulosti, ani teraz medzi štartujúcimi nebude chýbať slovenský RUFA SPORT Team.

Tomáš Mansfeld;mg-4729-1.jpg

V poradí už XIV. Global Assistance Setkání mistrů, sa bude konať v dňoch 21.-22.11.2015 v Sosnovej. Toto podujatie absolvuje štvornásobný slovenský rally majster, RUFA Šport Team spoločne s jazdcom Grzegorzom Grzybom a vozidlom Ford Fiesta R5. Diváci, ktorí sa prídu do Sosnovej v priebehu nadchádzajúceho víkendu, budú mať možnosť popri Grzybovi na podujatí Setkání mistrů v Sosnovej sledovať aj niekoľko ďalších špičkových rally jazdcov. Patrí sem určite aj legendárny Fín Markku Alén, ktorý už v roku 1978 dosiahol na titul svetového šampióna.

Tomáš Mansfeld;mg-4728-2.jpg

„Myslím si, že aj v tomto roku budeme v Sosnovej svedkami veľmi pekných súbojov, takých aké tu zažívame každý rok. Grzegorz, ako je to u nás už zvykom, bude v Sosnovej striedať spolujazdcov, pričom jeho jazdu si priamo z vozidla budú mať možnosť užiť niektorí partneri RUFA Šport Teamu, ale aj naši kamaráti, či ľudia, ktorí nám v našej snahe pomáhajú. Toto je jedna z foriem ako sa im chceme poďakovať za ich pomoc počas celej, pre nás opäť veľmi úspešnej sezóny," vysvetlil manažér RUFA Šport Teamu, Ľubomír Kleman.

loga-eger-rally.jpg

Podujatie XIV. Global Assistance Setkání mistrů odštartuje v dňoch 21. - 22.novembra 2015 na autodrome Sosnová. V sobotu sú plánované voľné jazdy, na nedeľu je pripravený program v rámci ktorého sa budú konať merané jazdy, ale aj sprievodný program, exhibície, či autogramiáda.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri