Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Robert Kubica: "Nemám žiadne konkrétne ciele..."

Friday, 15. 03. 2013 - 09:52, Zdenka Frývaldská   

Robert Kubica:

Robert Kubica bude v tomto roku figurovať na zoznamoch vybraných podnikov WRC i ERC.

 

kubica-fanpage.jpg

Program Roberta Kubicu na tento rok sa rozrástol. Na Citroene DS3 RRC absolvuje okrem siedmich podnikov WRC aj štyri podniky ERC. Navigovať ho bude Maciek Baran, bývalý spolujazdec Solowowa. "Nemám žiadne konkrétne ciele okrem neustáleho učenia sa a zlepšovania. Rally je pre mňa veľkou výzvou. Mám veľkú možnosť získať nové skúsenosti, spoznávať nové trate a zvykať si na nového spolujazdca. Dôležitý pre mňa bude štart na Rally Poland. Bude to taký comeback, pretože som na domácej pôde neštartoval asi od svojich 12 rokov keď som jazdil motokáry", povedal o svojich cieľoch bývalý jazdec F1.

kubica-2.jpg

Poľský jazdec by sa mal predstaviť na Rally Islas Canarias (ERC), Rally de Portugal (WRC2), Sata Rally Acores (ERC), Tour de Corse (ERC), Acropolis Rally (WRC2), Rally Sardegna (WRC2), Rally Finland (WRC2), Rallye Deutschland (WRC2), Rajd Polski (ERC), Rally de France (WRC2) a Rally de Espana (WRC2).

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri