Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hänninen riskoval, ale vyšlo to

Saturday, 16. 03. 2013 - 15:56, Zdenka Frývaldská   

Hänninen riskoval, ale vyšlo to

Aj keď Juho Hänninen ešte nemal potvrdenú zmluvu s novým tímom, predĺženie zmluvy s tímom Škoda Motorsport odmietol. Jeho risk sa však vyplatil a neľutuje to.

 

Vladislav Maschl;dsc-4209.jpg

V Monte-Carle si na svoj účet pripísal prvú vyhratú rýchlostnú skúšku v novom tíme Qatar World Rally Team, no preteky predčasne zakončil haváriou. Vo Švédsku šiel prevažne na istotu a došiel na šiestom mieste. Mexiko vynechal, no v Portugalsku bude opäť bojovať o najvyššie umiestnenia. Juho Hänninen verí, že dosiahne dobrý výsledok. "Teraz viem len to, že nás čaká Portugalsko. Ak tam dobre zajazdíme, budú nás čakaž ďalšie preteky. Neviem či to bude Argentína alebo Grécko, ale dúfam, že dostaneme šancu pokračovať. Teším sa na to", povedal jazdec pre maxrally.com.

Vladislav Maschl;dsc-7437.jpg

31-ročný Fín zatiaľ nevie ani to či bude pred Portugalskom trénovať. "Ak pôjdeme niekam testovať, tak na pretekoch budeme môcť tlačiť už od úvodu. Ak nie, tak si počkáme na shakedown a postupne budeme zvyšovať svoju rýchlosť. To najdôležitejšie je teraz ukázať, že máme nejaký potenciál a zaslúžime si šancu odjazdiť ďalšie podujatia", dodal Juho.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri