Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Raid Adventure Team opäť v hre

Thursday, 14. 08. 2014 - 10:36, Public relations   

Raid Adventure Team opäť v hre

Z dielne Raid Adventure Teamu prichádza v druhej polovici sezóny prekvapenie v podobe nového súťažného vozidla. Po dlhšej odmlke, špekuláciách a tajnostiach sa Ford Raptor SVT po prvý krát predstaví vo svojej plnej kráse na súťaži Hungarian Baja, ktorá sa bude konať 14.-16.8.2014 v maďarskej Pápe a je zaradená do seriálu Cross Country Rally World Cup & European Championship. Do štartového poľa sa postaví viac ako 50 účastníkov medzi, ktorými nechýbajú mená ako Nasser AL-ATTYAH, Boris GADASIN či Adam MALYSZ.

img-1207-2.jpg

Súťažné trate majú spolu viac ako 350 km čo značí, že si určite každý príde na svoje. Súťaž sa začína vo štvrtok na kedy je naplánované technické a administratívne preberanie. V piatok sa namiesto klasického prológu ide selektívna sekcia s dĺžkou 58,37km. Na sobotu sú pripravené celkovo 4 selektívne sekcie na dvoch tratiach jedna s dĺžkou 54,56km a druhá 96,62km.

Záverečná ceremónia je podľa časového harmonogramu o 22:00. Teraz už len ostáva veriť, že svoj stupienok tam bude mať aj Raid Adventure Team. Všetkým priaznivcom a fanúšikom ďakujeme za pomoc a podporu.

O tíme
Raid Adventure Team pôsobí na súťažnej scéne od roku 2000. Na konte má okrem iných aj tri víťazstvá na súťaži Budapešť - Bamako a dva tituly Majstra SR v cross country rally. V roku 2010 získal tím štyri medzinárodné tituly, vrátane prvenstva v Zóne Strednej Európy v triede T2. Jednou z najviac cenených trofejí je 3.miesto na Silk Way Rally v skupine produkčných vozidiel v roku 2011.

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri