Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Prvý štart Martina Kočiho na Majstrovstvách sveta v rally WRC2 2015 s automobilom – Peugeot 208 T16

Friday, 22. 05. 2015 - 15:43, Public relations   

Prvý štart Martina Kočiho na Majstrovstvách sveta v rally WRC2 2015 s automobilom – Peugeot 208 T16

Štvrtkovým štartom na Rally de Portugal vstúpil Martin Koči do Majstrovstiev sveta v Rally WRC2 2015 s novým automobilom Peugeot 206 T16 kategórie R5 vo farbách nového tímu Peugeot Sport Slovakia.  

Bronzová posádka minuloročného seriálu Majstrovstiev sveta juniorov v rally JWRC 2014 Martin Koči s Lukášom Kostkom zahájila druhú zo siedmych rally tohtoročného seriálu WRC2 super špeciálnou rýchlostnou skúškou Lousada.

dsc-0256-1.jpg

Na 3,36 kilometrovom rallycrossovom okruhu za prítomnosti viac ako 35 tisíc (!) divákov Martin s Lukášom stratili vo svojej kategórii na víťazného Katarčana Nasser Al Attiyaha 9,4 sekundy. Pod stratu sa významnou mierou podpísala nefunkčnosť komunikačného zaradenia posádky. Znamenalo to, že Lukáš nemohol diktovať rozpis trate a Martin absolvoval super-špeciálku „na oči".

dsc-0413-edit.jpg

Portugalská rally, ktorá sa po trinásťročnej prestávke vrátila späť do svojho rodiska na sever krajiny do okolia mesta Porto má na programe v piatok a v sobotu po šesť a v nedeľu tri rýchlostné skúšky o celkovej dĺžke 351,71 ostrých kilometrov.

dsc-0489.jpg

Martin Koči: „Hlavným cieľom tohto štartu je čo najlepšie sa zoznámiť s novým autom už v ostrých podmienkach. Zatiaľ stále nemáme odjazdené, čo by sme potrebovali, ale každým kilometrom sa to zlepšuje."

dsc-9561-edit.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri