Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Pirelli testuje a Michelin podpisuje

Thursday, 13. 10. 2016 - 12:57, Ľuboš Kašický   

Pirelli testuje a Michelin podpisuje

V katalánskej Barcelone sa stretla svetová špička automobilového športu a dejú sa tam veci.

Dnes začína v Barcelone jedenásta súťaž sezóny MS rely, na ktorej sa očakáva definitívne potvrdenie štvrtého titulu pre Sebastiena Ogiera (ak teda nedopadne tak, ako vlani - na zvodidlách).

pi4.jpg

Zároveň však o pár kilometrov ďalej, na predmestí katalánskej metropoly, testuje na známom okruhu majstrovský tím F1 Mercedes s lídrom šampionátu, Nicom Rosbergom, nové pneumatiky na sezónu 2017. Mercedes používa starší model W06, ktorým však simuluje silnejší prítlak, aký predpisujú nové pravidlá.

michelin-deal-wrc.jpg

No a zatiaľ, čo Pirelli testuje, tak pred štartom WRC podpísal Michelin, dodávateľ pneumatík do svetovej rely, novú trojročnú exkluzívnu zmluvu na dodávku pneumatík. Michelin, ktorý v Barcelone oslavuje 300-tý štart v MS rely, sa pokúšal vrátiť aj do F1, ale tam teraz referujú Talianov z Milána. Každý si tak urval svoje pieskovisko a azda bude spokojný aj špičkový automobilový šport.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri