Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ostberg zrejme do M-Sportu, čo bude s Meekom a Lefebvrom?

Wednesday, 25. 11. 2015 - 20:01, Katarína Ďurecová   

Ostberg zrejme do M-Sportu, čo bude s Meekom a Lefebvrom?

Po tom, čo Citroen Racing oznámil jednoročný odchod z WRC, bolo zároveň oznámené i to, že z tímu odchádza Mads Ostberg. „Mads chcel pre budúci rok absolvovať plnohodnotný celosezónny program a to sme mu neboli schopní ponúknuť," vysvetľuje francúzsky tím.

Manažment Madsa Ostberga následne stihol oznámiť, že tento Nór v roku 2016 absolvuje celú sezónu. Vzhľadom na zostávajúce možnosti (Volkswagen má jazdcov istých a klientsky program neponúka, v tíme Hyundai to momentálne vypadá podobne) to teda vypadá, že Ostberg s najväčšou pravdepodobnosťou zakotví v M-Sporte, odkiaľ v roku 2014 do Citroenu prišiel, Malcolm Wilson sa však zatiaľ o tomto jazdcovi vôbec nezmienil.

Martin Trenkler;_an_9186.jpg

V prípade Krisa Meeka a Stéphana Lefebvra je zatiaľ budúcnosť ešte nejasnejšia, Citroen sa však pohráva s myšlienkou, že by obaja budúci rok štartovali vo vybraných podujatiach (hovorí sa o štartoch pod hlavičkou satelitného tímu PH Sport) a zároveň sa podieľali na vývoji C3 WRC, čo je auto, s ktorým by Citroen mal vstúpiť do sezóny 2017.

Citroen bude taktiež naďalej podporovať jazdcov jazdiacich s ich špeciálmi v JWRC a taktiež i program juniorského šampióna Quentina Gilberta budúci rok vo WRC2.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri