Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tänak v novovzniknutom DMACK WRC Teame!

Friday, 27. 11. 2015 - 23:57, Katarína Ďurecová   

Tänak v novovzniknutom DMACK WRC Teame!

Budúcnosť Otta Tänaka je odhalená. Estónsky jazdec opäť raz opúšťa tím M-Sport a v budúcej sezóne ho uvidíme v novovzniknutom DMACK WRC Teame za volantom Fordu Fiesta RS WRC, tento krát však už nie továrenským. Tänak s tímom absolvuje všetkých 14 podujatí kalendára WRC.

„Som nadšený z toho, že sa pridávam k tímu DMACK a som i extrémne motivovaný dostať sa opäť raz o čosi bližšie k vrcholu. S týmto tímom máme veľa dobrých spomienok z roku 2014, tím tvrdo pracuje a viem, že sa od zmieneného roku posunuli oveľa ďalej. Absolvovali sme vtedy tvrdú sezónu, ale rýchlosť tam bola a teraz, keď máme oveľa viac skúseností z WRC, budú veci len lepšie. Je to pre mňa ideálna voľba, šanca pomôcť DMACKu napredovať a taktiež i možnosť demonštrovať moju rýchlosť. Nemôžem sa dočkať štartu sezóny v Monte Carle," hovorí Tänak, ktorého už raz vo veľmi podobnej situácii DMACK pod svoje krídla zobral. Bolo to v už zmienenom roku 2014; rok po vyhadzove z M-Sportu.

M-Sport;128544-tanak13gb14cm271a.jpg

Tím DMACK bude pôsobiť i vo WRC2, kde sa v jeho farbách predstavia Marius Aasen a Sander Pärn.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri