Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ostberg pripravuje privátny tím. Druhým pilotom má byť Prokop!

Thursday, 05. 01. 2017 - 18:12, Ľuboš Kašický   

Ostberg pripravuje privátny tím. Druhým pilotom má byť Prokop!

Nór prišiel o sedačku v špičkovom tíme M-Sport, no sezónu nevynechá. Chcete vedieť, ako je to s ním? Čítajte ďalej.

Po nevydarenej sezóne 2016 prišiel Mads Ostberg o miesto u Malcolma Wilsona, ktorý tretie auto (vedľa Evansa a Tanaka) osedlal Sebastienom Ogierom. Ostberg tak musel riešiť čo s jeho kariérou a účasťou v MS. Na úvodnom podniku v Monte Carle štartovať žiaľ nebude.

mads2.jpg

S vlastným tímom Adapta Motorpsort však prebieha zimná príprava a zatiaľ strohé správy vravia, že Ostberga uvidíme už na druhom podniku MS, vo Švédsku. Podľa všetkého Nórsky rely pilot pripravuje pre sezónu 2017 dva privátne Fordy Fiesta WRC 2017 (od M-Sportu). Na tom druhom by mal podľa nepotvrdených informácií jazdiť český pilot Martin Prokop. Ten sa však k tomu oficiálne vyjadrí najskôr až po dakarskej rely.

Tibor Szabosi;h7p5288-4.jpg

Ostberg s Prokopom by mali štartovať v celej sezóny WRC 2017 a okrem Monte Carla vynechá Nór iba mexickú rely, pretože v tom čase čakajú s manželkou prírastok do rodiny.

mads1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri