Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier testoval Polo WRC

Tuesday, 24. 07. 2012 - 12:45, Zdenka Frývaldská   

Ogier testoval Polo WRC

Už na Rally Deutschland plánuje továrenský tím značky Volkswagen oficiálne predstavenie svojho vozidla VW Polo R WRC. Okrem tejto súťaže absolvuje ešte niekoľko testov na asfaltovom a šotolínovom povrchu.

 

Volkswagen Motorsport, ogier1-1.jpg

Pred tým, než tím Volkswagen vstúpi do Majstrovstiev sveta v rally, predstaví svoje Polo WRC na viacerých pretekoch i testoch, kde by ho mal pripraviť na celú nadchádzajúcu sezónu 2013. To, že tímovou jednotkou bude Sebastien Ogier, je už dávno známe. Stále však nie je isté, kto usadne za volant ďalších vozidiel, ktoré tím plánuje nasadiť do vybraných podujatí. Do úvahy prichádzajú jazdci ako Mikkelsen, Wiegand i Abbring.

ogier2-3.jpg

Sebastien v týchto dňoch absolvoval krátky test na šotolínovom povrchu, ktorý ho opäť viac zoznámil s autom a ukázal jeho správanie v náročných podmienkach. Ako to vyzeralo na trati, si môžete pozrieť v priložených videách.


zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri