Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Citroen vo WRC aj v sezóne 2013!

Wednesday, 18. 07. 2012 - 16:30, Lukáš Raník   

Citroen vo WRC aj v sezóne 2013!

Šumy okolo odchodu značky Citroen z kolotoča WRC naberal v posledných týždňoch na obrátkach. To, že koncern PSA je v značných stratách je nemenný fakt. Povráva sa, že mesačne je Citroen a Peugeot v strate cca 200 miliónov eur a musí zavrieť jeden závod s 8 tisíc pracovníkmi . Tieto skutočnosti nenahrávajú v zotrvaniu Citroenu vo WRC. Oleja do ohňa prilial aj Sebastian Loeb, ktorý vážne uvažuje o konci kariéry na konci sezóny.

Rally New Zealand

Na tieto správy prišlo konečne vyjadrenie aj od hovorcu Citroen Racingu pre magazín Autosport, ktorý odchod z WRC odmieta. „Oznámenie z minulého týždňa ohľadom koncernu PSA neovplyvní náš program v sezóne 2013, avšak pozrieme sa na možnosť zníženia rozpočtu zo strany automobilky," povedal hovorca Citroen Racingu. Oficiálne dementovanie odchodu Citroenu z WRC je určite dobrá správa pre rally, najmä v čase nie príliš dobrej kondícií kolotoča WRC.

autosport.com



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri