Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier prvýkrát otestoval nový Volkswagen Polo R WRC

Sunday, 29. 01. 2012 - 11:18, Katarína Ďurecová   

Ogier prvýkrát otestoval nový Volkswagen Polo R WRC

Sébastien Ogier má za sebou prvý test so skutočným Volkswagenom Polo R WRC, ktoré tím interne označuje ako číslo 1. Predtým už Ogier síce Polo R WRC testoval, to však malo označenie číslo 0 a jednalo sa vlastne iba o upravenú Škodu Fabia S2000 s rôznymi novými komponentmi. Test Volkwagenu Pola R WRC sa uskutočnil za prísnych bezpečnostných podmienok, takže je veľmi nepravdepodobné, že sa niekde objavia fotografie alebo videá z tohto testu. Vie sa však, že prvých pár kilometrov s Polom R WRC číslo 1 odjazdil Dieter Depping a až potom si tento nový WRC špeciál vzal do parády Sébastien Ogier.

Volkswagen Motorsport;

Ďalšie testy Pola R WRC by sa mali uskutočniť na švédskom snehu po skončení Rally Sweden. Hovorí sa dokonca o tom, že Ogier by mal Polo R WRC testovať i na niektorých úsekoch, ktoré sú súčasťou tejto rally.

Vladislav Maschl;dsc-1756.jpg

V súvislosti s Ogierom padol po skončení Rallye Monte Carla i zaujímavý výrok, ktorého autorom je dvojnásobný majster sveta Carlos Sainz, ktorý momentálne pracuje ako konzultant práve pre Volkswagen. Ten sa o Ogierovi a jeho výkone, ktorý na neho očividne veľmi zapôsobil, vyjadril : „Ogierov výkon bol veľmi pôsobivý, rozhodne je to budúci majster sveta. Dokázal porážať jazdcov, ktorí sedeli v autách, ktoré sú o sekundu na kilometer rýchlejšie. Musí to byť pre nich zrejme trošku trápne."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri