Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier: Na rade sú ostatní

Wednesday, 04. 03. 2015 - 12:59, Katarína Ďurecová   

Ogier: Na rade sú ostatní

Sébastien Ogier vyhral prvé dve súťaže tohtoročného kalendára WRC, čo v praxi znamená, že v Mexiku bude podľa nových pravidiel prvé dva dni čistiť ostatným jazdcom trať, na čom určite nejaký čas stratí. Úradujúci majster sveta ale aj tak ostáva pokojný.

„Vyhral som prvé dve podujatia sezóny, čo je pre mňa veľmi upokojujúce. Tlak teda necítim ja, ale ostatní jazdci, ktorí sú v šampionáte za mnou. Ako jazdec získate extra sebadôveru, keď zvíťazíte v tak tesne bitke s Andreasom Mikkelsenom a Thierrym Neuvillom," sebaisto hovorí Ogier o situácii v šampionáte a pokračuje už na tému Rally Mexico: „Posledné dve mexické podujatia ukázali, ako dobre sa na tejto rally cítim. Taktiež, v posledných rokoch bol náš Volkseagen Polo R WRC v mexických vysokých nadmorských výškach perfektný. Teraz len môžeme len čakať na štart a uvidíme, či bude náš motor rovnako silný i tento rok a vykompenzuje nám skorú štartovaciu pozíciu."

Volkswagen Motorsport;vw-20140308-2046-2.jpg

Sébastien Ogier posledné dve Rally Mexico vyhral. V šampionáte jazdcov má momentálne náskok 23 bodov na delené druhé miesto, na ktorom je dvojica Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri