Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Obaja Bérešovci na AUTOslide!

Friday, 06. 01. 2012 - 11:33, Public relations   

Obaja Bérešovci na AUTOslide!

Legendu slovenskej rally Jožka Béreša st. budete môcť vidieť na AUTOslide už túto nedeľu 8.1.2012 v podobe jazdca na svojom silnom viac ako 500 koňovom AUDI Quattro v divízii 4x4 bojovať o stupienky najvyššie.

 

Ján Miškovič;dsc7057.jpg

Práve v týchto chvíľach prebiehajú na spomínanom stroji posledné úpravy v dielni Bérešovcov, kde otcovi pomáha aj jeho nemenej známy syn Jozef Béreš ml. Oboch Bérešovcov tak budete môcť stretnúť i na AUTOslide, mladšieho ako „managera" a staršieho ako jazdca! Obaja Vám určite veľmi radi podpíšu podpisové karty, či plagáty na autogramiáde na AUTOslide 2012 už o päť dní v Žarnovici! Rýchle autá, kúdoly dymu, prachu, benzínové výpary, kvílenie bŕzd, davy nadšených fanúšikov, tak to je AUTOSLIDE, od ktorého nás delí už len pár dní! Bérešovci motoristický svet v sezóne zažívajú dennodenne. Jozef Béreš ml. mal len osemnásť, keď sa po prvý raz ocitol medzi najlepšími rally jazdcami planéty. Rodák z Debrade pri Moldave nad Bodvou má podľa ľudí z jeho okolia v sebe to, čo mnohí postrádajú, prirodzený talent, ktorý nepochybne zdedil po svojom otcovi a už od malička trávili v garáži celé noci. Oboch týchto rally jazdcov budete môcť stretnúť v Žarnovici na AUTOslide 2012!

Tibor Szabosi;t2c1723-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri