Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Martin Semerád sa teší na AUTOslide!

Friday, 06. 01. 2012 - 12:00, Public relations   

Martin Semerád sa teší na AUTOslide!

Veľkou hviezdou Autoslidu by sa mohol stať Martin Semerád. Ešte v polovici tohtoročného svetového šampionátu rally vedúci pretekár v PWRC. Stal by sa tak prvým jazdcom svetového šampionátu, ktorý by sa postavil na štart v žarnovickej aréne.

Marek Felt;dsc-1001.jpg

Má to ale malý háčik, v sobotu tento veľmi úspešný český rallye jazdec bude štartovať na Janner rallye. V prípade, že dojazdí a jeho technika vydrží túto rakúsku rallye, tak ho určite uvidíme v nedeľu 8.1.2012 v Žarnovici na Autoslide. Preto mu budeme všetci držať palce a tešiť sa, že Martina jeho Mitsubishi Lancer EVO IX. úspešne dovezie do cieľa a následne v nedeľu do Žarnovice. Svojim štartom na Autoslide, by určite potrápil jazdcov, pretože Martin je ďalším adeptom na priečky najvyššie v kráľovskej divízii 4x4 a zdramatizoval by tak určite boj o celkové víťazstvo. Martin ja ale aj veľký showman, čo určite zdedil po svojom otcovi, taktiež úspešnom rallye jazdcovi Josefovi Semerádovi. Na Autoslide v Pardubiciach v roku 2009 aj v roku 2010 stáli na štarte a tak si mohli vyskúšať, ako sa táto automobilová show jazdí. Semerád team sa teší hlavne na atmosféru a na to, že pobavia divákov na Autoslide!
Martin sa narodil 24.5.1990 v Prahe a debut v rallye mal už v roku 2007 na Rallye Lužické hory o dva roky neskôr debut vo WRC na Rallye Norway.

dsc8065.jpg

Úspechy Martina Semeráda:
2007 Prvá sezóna v Poháru mládeže
2008 2. miesto absolútne Pohár mládeže (VW Polo 1,4 16V)
2008 5. miesto absolútne Rallysprint Pačejov, 1. miesto v junioroch
2008 3. miesto Rally Jeseníky (absolútne)
2008 Víťaz Pirelli Star Drivers Shoot-out Europe
2008 FIA talent roku
2009 Prvá sezóna v PCWRC



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri