Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Niki Lauda zasa šokoval. Prekvapivo oznámil koniec spolupráce s RTL

Monday, 27. 11. 2017 - 19:17, Ľuboš Kašický   

Niki Lauda zasa šokoval. Prekvapivo oznámil koniec spolupráce s RTL

21 rokov sme boli zvyknutí, že priamočiary rakúsky legendárny šampión F1 bol súčasťou prenosov nemeckej TV RTL. Všetko sa však raz skončí. Má to nebodaj súvis s ukončením vysielania F1 na RTL?


Počas vysielania včerajších pretekov Niki Lauda len tak mimochodom povedal Florianovi Konigovi a Nicovi Rosbergovi, že toto sú jeho posledné preteky v pozícii odborného spolukomentátora.

Martin Trenkler;mg-0464-5.jpg

„Rozhodol som sa v sobotu," tvrdil neskôr nemeckému denníku Bild Rakúšan. „Robil som to 21 rokov a to je myslím dosť dlho." Či to bola spontánna reakcia, či pripravovaný krok, to sa od Laudu určite dozvieme neskôr. Zatiaľ sa však môžeme iba dohadovať. Nebolo to však prvýkrát, čo všetkých šokoval svojim odchodom. Svoje o tom vedeli fanúšikovia Ferrari v roku 1977, či Bernie Ecclestone v sezóne 1979.

Martin Trenkler;ren8541.jpg

„Niki nás stále niečím prekvapí," poznamenal druhý komentátor RTL Heiko Wasser. „Zvyčajne mal už počas sezóny dohodnutú zmluvu na ďalší rok, no tentoraz to však takto nebolo. Ja preto až tak prekvapený nie som."

Odchod Niki Laudu z RTL prichádza v čase, keď sa množia informácie o tom, že Liberty Media nechce, aby RTL naďalej vysielalo F1 na neplatenom kanály. Ktovie, možno to s tým súvisí. „Kto ho nahradí?," pokračuje Wasser. „To ma veľmi nezaujíma. Oveľa podstatnejšie bude, či formula jeden ostane naďalej na RTL," naznačil niečo dobre informovaný Heiko Wasser.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri