Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Niekoľko havárií z Rallye de France

Monday, 08. 10. 2012 - 16:08, Zdenka Frývaldská   

Niekoľko havárií z Rallye de France

Rallye de France trvala až tri, resp. štyri dni a bola tak plná napínavých momentov. Pozrite si zopár z nich vo forme videí.

 

Vladislav Maschl;dsc-3032.jpg

Prvou veľkou haváriou, ktorá sa odohrala na siedmej rýchlostnej skúške bola nehoda Arzena. Auto po nej vyzeralo naozaj hrôzostrašne, našťastie dvojici sa nič nážnejšie nestalo.

Vladislav Maschl;dsc-4262.jpg

Pravdepodobne najsledovanejšou haváriou je Solbergova, v ktorej Petter trafil telegrafný stĺp. Na niekoľko skúšok ho to tak vyradilo z hry, no pokračoval ďalej až do cieľa.

Vladislav Maschl;dsc-4370.jpg

Ďalším, kto vzbudil pozornosť divákov, bol Evgeniy Novikov. Ten v RS 18 havaroval, no rovnako ako Solberg, pokračoval ďalej. Avšak dotiahol to až do prvej desiatky.

Vladislav Maschl;dsc-4777.jpg

Na mestskom okruhu si menšie hodiny urobil Nasser Al-Attiyah, no zabralo to mu to niekoľko sekúnd, kým sa z úskeho priestoru dostal. Nasser z pretekov napokon v RS10 odstúpil, pričom zranil dvoch divákov.

Vladislav Maschl;dsc-3105-1.jpg

Ďalším z tých, ktorým sa nevyhla nepríjemná udalosť je Julien Maurin. Ten sa ocitol len mierne mimo trate, no diváci mali čo robiť, aby ho odtiaľ dostali späť na trať.

Vladislav Maschl;dsc-5221-1.jpg

Aby sa nepovedalo, že tí najlepší jazdia bez chýb, tak ju je jedno zaváhanie Latvalu. Mal šťastie, že to skončilo len takto...

Vladislav Maschl;dsc-3500.jpg

Posledné video je z miesta, na ktorom diváci pomáhali Maurinovi. Pridávame ho kvôli pekným, ale možno aj trochu krízovým prejazdom Neuvilla a Tanaka.

Vladislav Maschl;dsc-5123.jpg

zt



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri