Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeba by mal v Citroene nahradiť Dani Sordo

Tuesday, 09. 10. 2012 - 22:27, Zdenka Frývaldská   

Loeba by mal v Citroene nahradiť Dani Sordo

Po tom, čo Sébastien Loeb oznámil, že budúci rok absolvuje v Citroene iba vybrané podniky šampionátu WRC, prišli na rad dlhé úvahy o tom, kto ho v tíme nahradí. Podľa posledných informácií by to mal byť Dani Sordo.

 

Tibor Szabosi;1t1u6999.jpg

Že deväťnásobný majster sveta v rally, Sébastien Loeb, v Citroene končí a pomaly sa začína sústrediť na svoj prechod do WTCC, je už dlhšie známe. Vie sa aj to, že tímovou jednotkou sa v roku 2013 stane Mikko Hirvonen, ktorý neustále dokazuje, že má na to vyhrávať. Dlho sa však nevedelo, kto v Citroene nahradí majstra a bude bojovať o ďalšie body pre tím. Podľa zverejnených informácií by mal byť tým vyvoleným 28-ročný Španiel Dani Sordo, ktorý v tomto roku jazdí na vozidle Mini Cooper WRC.

Tibor Szabosi;1t1u7300.jpg

Podľa šéfa tímu, Yvesa Mattona, bolo potrebné nájsť jazdca, ktorý dokáže Sébastiena riadne nahradiť a pomôže tímu získať ďalší titul. Keďže Dani má už v Citroen Total WRT odjazdené štyri sezóny, počas ktorých ukázal svoje zručnosti, je na túto pozíciu najvhodnejším jazdcom.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri