Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Nico sa upísal hviezde

Friday, 22. 07. 2016 - 19:52, Ľuboš Kašický   

Nico sa upísal hviezde

Dnes na Hungaroringu tím Mercedes a Nico Rosberg zverejnili oficiálne informáciu o novej zmluve.

Dvojnásobný vicemajster sveta F1, Nico Rosberg, v posledných mesiacoch intenzívne jednal o predlžení zmluvy v tíme Mercedes. Ak by sa nedohodli, tak by poriadne roztočil prestupový kolotoč, ktorý by možno vyhodil zo sedla asi nie jedno prekvapenie.

Po rôznych udalostiach v niekoľkých tohtoročných veľkých cenách sa nakoniec situácia urovnala a Mercedes si vážil služby lídra priebežného poradia tak, že mu ponúkol predlženie na ďalšie dva roky.

nico-new-deal-next-2-years.jpg

Mercedes má tak stále pravdepodobne najsilnejšiu dvojicu pilotov a len tak ľahko sa svojich pozícií asi nevzdá.

Nico jazdí F1 od roku 2006, keď po roku v úlohe testmana nastúpil do tímu Franka Williamsa. O štyri roky neskôr si ho vybral k Schumacherovi navrátivší sa Mercedes, kde Nico jazdí od roku 2010 už sedem rokov. Držme teda Nicovi palce, aby k titulom z Formuly BMW (2002) a GP2 (2005) pridal konečne aj vysnívaný titul z F1.

nico.jpg

Tento slušne vychovaný chlapec je totiž nielen dobrý pretekár, ale aj charakter, ktorý ukázal v úvode tohto roka znova. Len málo je známa príhoda, ako Nico Rosberg bol na prechádzke so svojim dieťaťom, ktoré kočíkoval okolo prístavu v Monte Carle, keď videl, ako jeden malý chlapec spadol do mora. Nico neváhal a okamžite skočil za chlapcom, ktorého zachránil. Médiá sa túto informáciu dozvedeli až náhodne o niekoľko týždňov neskôr, pretože Nico nemal potrebu rozprávať o svojom statočnom čine.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri