Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nandan: Som si na 200 % istý, že Neuville ostáva v Hyundai

Saturday, 28. 11. 2015 - 12:03, Katarína Ďurecová   

Nandan: Som si na 200 % istý, že Neuville ostáva v Hyundai

Od kedy bol pre Wales Rally GB Thierry Neuville po nie príliš oslnivých výsledkoch preradený do B tímu Hyundaiu, neutíchajú špekulácie o jeho budúcnosti v tomto tíme. Nepomohol tomu ani šéf Citroenu Racing Yves Matton, ktorý (však ešte pred jednoročným odchodom tímu z WRC) vyjadril záujem o tohto jazdca pre sezónu 2017.

Neustávajúce špekulácie sa tak rozhodol vyvrátiť šéf tímu Michel Nandan: „Som si istý, že čoskoro to zase bude starý dobrý Thierry. Nie som si na 100 %, či bude jazdcom Hyundaiu pre budúcu sezónu, som si totiž istý na 200 %."

Hyundai Motorsport;138304-neuville05por2015sv109.jpg

Samotný Thierry Neuville (ktorý tento víkend preteká na Monza Rally Show a následne ho čaká test na Rallye Monte Carlo 2016) sa na svojom instagrame vyjadril, že sa nevie dočkať oficiálneho predstavenia WRC špeciálu Hyundaiu pre budúcu sezónu, ktoré prebehne už 9. decembra.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri