Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mikkelsen chce v Portugalsku získať pódium

Wednesday, 20. 05. 2015 - 19:04, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen chce v Portugalsku získať pódium

Rally de Portulgal sa po prvýkrát od roku 2001 ide na severe krajiny namiesto na juhu, čo víta najmä Andreas Mikkelsen. Fakt, že rally bude pre každého nová preňho znamená, že nebude hendikepovaný neznalosťou tratí v porovnaní s ostatnými jazdcami a dokáže sa tak pobiť o dobrý výsledok.

„Bude to veľká a nová výzva pre všetkých. Nové rally sú pre mňa obvykle veľmi dobré, pretože na nových tratiach dokážem obvykle držať krok s ostatnými na čele. Pokiaľ však jazdíme na tratiach, kde záleží na skúsenostiach a ostatní jazdci ich poznajú, tak obvykle nie som až tak rýchly. Nová lokácia tejto rally je teda dobrý začiatok pre môj cieľ, ktorým je zisk pódia," vyjadril sa na margo portugalskej rally Andreas Mikkelsen.

Martin Trenkler;mg-5540-3.jpg

Mikkelsenovmu boju o pódium môže okrem nových tratí pomôcť i ďalšia dôležitá vec - nórsky jazdec na tejto rally odštartuje s tohtoročnou špecifikáciou Volkswagenu Polo R WRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri