Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Mercedes a Ferrari oznámili termíny predstavenia nových áut

Thursday, 05. 01. 2017 - 12:05, Ľuboš Kašický   

Mercedes a Ferrari oznámili termíny predstavenia nových áut

Do začiatku novej sezóny 2017 dnes ostáva presne 77 dní. Testy začnú o mesiac skôr v Barcelone, kde prvýkrát uvidíme nové štartové pole F1. - DOPLNENÉ

Krátko po oznámení z Maranella, ktoré ohlásilo predstavenie nového monopostu Ferrari (668) na 24.februára priamo na vlastnom testovacom okruhu vo Fiorano, prišla správa aj z Brackley. Mercedes svoju novú W08-ku predstaví o deň skôr, ako Ferrari, teda 23.februára na domácom okruhu v Silverstone (cca 20 km od Brackley).

fer16.jpg

Náhoda, či zámer, že „strieborní" oznámili predstavenie auta o deň neskôr, ako prišlo spochybnenie, či ich auto bude regulárne? Každopádne na Silverstone ešte nikto nebude preverovať legálnosť. Mercedes okrem auta predstaví aj zloženie tímu na sezónu 2017. O niekoľko dní neskôr sa potom tábor F1 presťahuje do Barcelone, kde 27.februára štartujú prvé predsezónne testy.

merc16.jpg

Krátko po oznámení Mercedesu prišiel s termínom predstavenia tímu na sezónu 2017 aj tím Force India. Ten nové autá a pilotov predstaví doma na Silverstone 22.februára 2017. Doma preto, lebo tím má centrálu vedľa okruhu v priestoroch, ktoré kedysi postavil Eddie Jordan.

O ďalší deň ako štvrtý predstavenie auta ohlásil aj tím Renault, ktorý tak urobí 21.februára v anglickej centrále v Estone.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri