Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb bude vo Fínsku myslieť najmä na zisk titulu

Monday, 25. 07. 2011 - 19:49, Katarína Ďurecová   

Loeb bude vo Fínsku myslieť najmä na zisk titulu

Sébastien Loeb je pred Rally Finland na prvom mieste v celkovom hodnotení jazdcov s náskokom 17-tich bodov na druhého Mikka Hirvonena a 22-och bodov na tretieho Sébastiena Ogiera. Vzhľadom na túto skutočnosť a i na fakt, že víťazstvo z Rally Finland už vo svojej zbierke má, sa bude skôr snažiť o zisk čo najvyššieho počtu bodov, ako bezhlavo riskovať.

„Budeme bojovať proti vysoko motivovaným rivalom, ktorí sú pripravení brániť svoje teritórium", priam zoologicky začína svoje vyjadrenie o Rally Finland Sébastien Loeb a pokračuje: „Titul na konci sezóny je pre nás stále tou hlavou prioritou. Víťazstvo vo Fínsku nie je rovnako dôležité. Podľa toho, ako sa budem cítiť, bude závisieť, ako veľmi na to zatlačím. Doteraz som sa s DS3 WRC na asfalte cítil pohodlne a pokiaľ tomu bude rovnako i vo Fínsku dodá to mojej sebadôvere extra podporu!", zvažuje svoje slová pred Rally Finland na rozdiel od Sébastiena Ogiera (ktorého vyjadrenie nájdete v tomto článku) Sébastien Loeb.

Davide Monai;29.jpg

„Nejedná sa o môj obľúbený povrch. Možno tieto trate proste nesedia môjmu prirodzenému štýlu riadenia. Na druhej strane Fíni sú na nich proste doma. Zrejme to vo svojom vnútri cítia tak, že riskujú menej v prostredí, ktoré poznajú. Pamätám si, že keď som vyhral túto rally, musel som tomu dať 200 %", zakončuje svoje vyjadrenie víťaz tohto podujatia z roku 2008 Sébastien Loeb.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri