Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

„Lenivý“ Loeb nie je z dlhých rally veľmi nadšený

Friday, 11. 03. 2011 - 15:51, Katarína Ďurecová   

„Lenivý“ Loeb nie je z dlhých rally veľmi nadšený

Sébastien Loeb nie je moc nadšený súčasnými debatami o tom, aby sa do kalendára vrátili dlhšie, skôr vytrvalostné rally. Tie by rád vo WRC videl najmä prezident FIA Jean Todt. Momentálne sa najviac hovorí o možnosti, že by budúci rok v kalendári bolo podujatie zahrňujúce až okolo 800 kilometrov a trvalo by najmenej štyri dni.

„Páči sa mi to tak, ako je to teraz. Neviem, či vytrvalostné rally budú viac zaujímavé pre médiá a určite to bude drahšie pre tímy, pretože pôjde o viac kilometrov a viac dní. Ale ak to bude skutočne zaujímavé, tak zase pre čo nie? Na druhej strane som ale na to trochu lenivý; keď môžem ostať doma o deň dlhšie, tak to beriem! Som rád, že som absolvoval jednu Safari rally, bolo to skutočne niečo výnimočné, mám na to veľa dobrých spomienok, ale nie som si moc istý o tom, že by sme mali mať podujatia takéhoto typu v kalendári aj v budúcnosti", vyjadril sa sedemnásobný majster sveta.

Willy Weyens;loeb-387.jpg

Loeb každé zo svojich 63 víťazstiev získal na klasických trojdňových podujatiach. Spomínanú Safari rally absolvoval v roku 2002 a po ôsmich hodinách čo najrýchlejšej jazdy so Xsarou WRC skončil piaty.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri